- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi NehirMehir
Uyuyup uyanayım anlarsam cevap yazarım :)
Bak yine uykusuzluğuma verdim senin anlatımına değil.
Bak yine uykusuzluğuma verdim senin anlatımına değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle ben de okudum eminim.Bu konu apaynisi paylasilmisti :S
Ay dejavu mu oldum carpildimmi
Bu nasil bi yazi![]()
Dimiiii bende eminim ama ayni nickmi hatirlamiyorum. Cunki bukadar sacma bi yazi olamaz demistimKesinlikle ben de okudum eminim.
2013te bilgili biri ben resmimi cektim attim fotografini atti bi ask forum sitesinde son anda bana cirkin diyorlar dedigimde of ya bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. 2014te biri omeglede kamerada bakim bakim sac killarinizi alin yoldan gecsem bakmam guzelin cirkinin ortasi gideri var derler ne derler son anda bence cirkinsin dedi birine kamera actigimda bide kimseyi begenmiyo :d niye yalan soyluyon kamerada 1 dk diyip kapatinca bi boka benzemiyon kufur etti sonra mailine cevap atinca ucubesin cirkinlerin en onde gidenisin yamuk burnundan da kurt gibi kiyafetinden de sesinden de uzun bi yazi yazdi kendini de ovmus . git baska kapida havla yazdi biri de omeglede 2014te kamerada kandirmislar seni fena degil iste dedi bu ucubeyi 2014te taktim 2015te taktim bakimsizi da 2014te taktim kac aydir taktim kisin da ucubeyi taktim.
Nick ten ve konu başlığından emin değilim ama kesinlikle içerik aynıydı. Nasıl tanıdık gelecek yoksa. Klasik bir kv konusu falan olsa neyseDimiiii bende eminim ama ayni nickmi hatirlamiyorum. Cunki bukadar sacma bi yazi olamaz demistim
Ben okudugumu anladim ama arkadaslar baska cevaplariniz ???
Allah iyiliğini versinAnlamadım ama birileri sana çirkin demiş sanırım. Boşvr takma mlleti çnesi oln knşuysr liöbergede knse ddi dye öle olmjsn yaa. Sn kmdik degrbi belsn ytr zannmca... umarım anlatabilmişimdir. Empati yap dedim:)
20kaç yaşındasın?
Biri forum ask sitesinde son anda bakimsizsin tabi cirkin derler dedi. Biri gideri var guzelin cirkinin ortasi sonra bence cirkinsin dedi sonra biri de fena degil iste dedi biri ucube dedi