çekilin bu konuda çok fena aşırı tecrübeliyim,çok yakın bir arakadaşım var 16 yaşından beridir arkadaşız ve kendisini çok çok seviyorum,onunda sizin gibi bir takıntısı var ve artık destek alacak duruma geldi sebebi ise şu,bu arkadaşım aşırı güzel hani böyle etraftakilerle kıyaslanamaz bile diyim,boyu,fiziği,yüzü vs allah vermişte vermiş ama yanında olmak çok yorucu,herkes hep ne kadar güzel olduğunu söylüyor,dışarıda bir ortamda vs. hep ona bakıyorlar,sevgilileri kafayı yiyor kıskançlıktan,benden başka kız arkadaşı yok kızlar hep uzak duruyor fln,bu üni. ye gitti oradada bi dolu problemi oldu,bu arkadaşımla yakın oturuyoruz üstünden yıllar geçti 30 u geçtik ama bu onun üzerine sanki onun tek vasfıymış gibi oturdu yani o kadar çığrından çıktıki deprem oldu aşağı indik bunu arıyorum yok,evin önüne gittik saçını başını düzeltmiş,üstünü giyinmiş,hazırlık yapmış

artık dedim yeter anladık hoşsun iyisin vs. ama cidden bir insanın tek ozelliği bu olamaz,ölüm korkusu diyede bisey var yani ben yırtık pijamayla indim can havliyle,kendine saygı duyan,özgüveni yüksek,zeki bir kadın kendini tanır bilir,tmm bende bakımlıyım sabahın köründe kalkar hazırlanırım,makyajımı yaparım fln ama bunun için yaşamam,güzel kadınlar için hayat cehennem cidden bu çok büyük bir dert,kimse sevmez,arkadaş olmak istemez,erkekler sürekli ilgi gösterir yüz vermezsin olmadık şeyler duyarsın hakkında,bunlara hep şahit oldum,kızın ne ahlakı,namusu,edebi kaldı ne salaklığı kaldı çokta uğraştılar belkide bundan üzerine yapıştı kafayı yedi,bu sıralar bende mesafe koydum çünki çok kasıyor cidden,kursa gidiyor mesela erkek hoca olsun kadın hoca gıcık gider diyor,resmen fobi olmuş kızda,sınava girdi komisyon üyesi kadınmış kaldı kadın kıskandı beni taktı bana diyor,kızı paranoyak manyak bişey haline getirdiler ve cidden çok bunaldım bende konuşmama kararı aldm,hak verdiğim çok nokta var evet çokta iyi ama delirdi bildiğin,36 yaşında bu arada çokta gençte değil ama kafa 18 de takılmış gibi,evlide değil aileisde gazlıyor sen şöylesin böylesin diye,insanlara çokta inanmayın güzelsiniz yada değilsiniz lafa söze bakıp kompleks yapmayın,herzaman daha güzeli vardır bunun kıyaslaması olmaz,sizde demişsiniz geçici şeyler bunlar farkındayım diye,bakmayın siz millete vallahi delirtirler adamı,sıradan insanlarız hepimiz,mesela makyaj yapmadan çıkım dışarı yavaş yavaş kırın bu saplantıyı.