- 14 Mayıs 2014
- 191
- 57
- 48
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
Arkadaşlar 26 yasında 10 aylık evli bir bayanım benim sorunum aslında 3-4 yıldır var
Öncelikle ben lisede balıketliydim üniversitede kilo verdim ve birden çevrem tarafından çok ilgi görmeye başlandı etrafım sürekli fiziğim güzelliğim hakkında iltifat edince ben bunu takıntı haline getirdim
Sanki hep daha güzel olmalıymışım gibi
Hep beni beğenmeliler hiç kilo almamalıyım
Neyse üniversiteden sonra eşimle tanıştım büyük aşkla evlendik
Kendime kızıyorum evlendin barklandın hala giyim kuşam makyaj kilo güzellik derdindeydim diye çünkü bence normal olması gerektiği gibi değil bende ki takıntı
Kilo almıyorum almak ta istemiyorum alsam 1 kilo hemen diyete başlıyorum
Etrafıma bu takıntımı belli etmesem de eşim bile anladı seni ben her halinde seviyorum niye bu kadar dış görünüşünü takıyorsun
Örnek şuram şöyle olsaydı saçım biraz daha uzasın yok efendim belimi incelteyim ergen gibiyim
Mankenim de podyuma çıkacağım sanki
(((
Artık kendimden sıkıldım
Sanırım en büyük etki ya lisedeki gibi olur da çirkinleşirsem eşim beğenmezse gibi
Bu ara şuna taktım hamile kalınca mecbur kilo alıcam eşim ya beğenmezse
Bu arada eşim de dünyanın en rahat insanı yani hiç beni sıkıştırmaz kilo aldın şöyle böyle diye
Korkuyorum eşimin yanında çirkin olurum diye
Öncelikle ben lisede balıketliydim üniversitede kilo verdim ve birden çevrem tarafından çok ilgi görmeye başlandı etrafım sürekli fiziğim güzelliğim hakkında iltifat edince ben bunu takıntı haline getirdim
Sanki hep daha güzel olmalıymışım gibi
Hep beni beğenmeliler hiç kilo almamalıyım
Neyse üniversiteden sonra eşimle tanıştım büyük aşkla evlendik
Kendime kızıyorum evlendin barklandın hala giyim kuşam makyaj kilo güzellik derdindeydim diye çünkü bence normal olması gerektiği gibi değil bende ki takıntı
Kilo almıyorum almak ta istemiyorum alsam 1 kilo hemen diyete başlıyorum
Etrafıma bu takıntımı belli etmesem de eşim bile anladı seni ben her halinde seviyorum niye bu kadar dış görünüşünü takıyorsun
Örnek şuram şöyle olsaydı saçım biraz daha uzasın yok efendim belimi incelteyim ergen gibiyim
Mankenim de podyuma çıkacağım sanki

Artık kendimden sıkıldım
Sanırım en büyük etki ya lisedeki gibi olur da çirkinleşirsem eşim beğenmezse gibi
Bu ara şuna taktım hamile kalınca mecbur kilo alıcam eşim ya beğenmezse
Bu arada eşim de dünyanın en rahat insanı yani hiç beni sıkıştırmaz kilo aldın şöyle böyle diye
Korkuyorum eşimin yanında çirkin olurum diye