• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik ve kilo takıntım :(((

Yemek yemeyi seviyorum, tatliyi da tuzluyu da severim. Kendime gore bir 8 kilo fazlam kaldi ama bunu takinti halinde degil de yavas yavas vermeye calisiyorum. Milletin ne dusundugu umrumda degil , ben kendimi seviyorum. Beni boyle begenmeyen yol alsin. :40:

Yediklerine dikkat etmek , saglikli beslenmek guzel tabi ama bunu abartmamak lazim. Takinti haline gelince anorexia denen hastaligin pencesine dusebilirsin .

Evet farkındayım bu hastalık için riski grubundayım bu kadar takıntısı davranarak :((((

Hic yemiyor musun peki? Mesela gunluk nasil beslenirsin? Cikolata pasta vs vs yemez misin..

Yerim tabi ama az yerim mesela bi gün baya kaçırdım diyelim

kilo olarak dönerse ertesi gün akşama kadar bişey yemeyebilirim hep kilo mu kontrol ederim aldım mı diyen
Normal zamanda abartmadan yiyorum
Aslında takıntı yaptığım için kaçırdığım gün sayısı fazla oluyo hani yasak cazibe muhabbeti :))

Son düzenleme:
bende de kilo değil ama güzellik takıntısı had safhada.... sürekli bakımlı ve güzel olmalıyım..evde bile... y sürekli kusursuz giyinip kusursuz görünme çabasındayım... insanların beni gördüklerinde şaşkınlık yaşamaları ,ağızlarının açık kalması..bunlar beni beslior resmen... insanların beğenisine, girdiğim her ortamda dikkat çekmeye o kadar alışkınım ki... bazen bi yerde herhangi bir adam öylece yanımdan bakmadan geçip gitse, hemen yaşlandım, çirkinleştim diye komplekse giriorum... :(((( tedavi olmayı gerçekten çok istiorum ama bulunduğum ilçe buna müsait değil:(

Senin de problemin ciddi bence yani bende güzellik dışında kilo daha çok var
Farkındayz ikimizde problem var normal bi durum değil :( ama nasıl bitecek işte :((((

Valla ben kurtulabileceğimi sanmıyorum. Bunla yaşamayı öğrenmem lazım. Bu olay hem zehir hem panzehir gibi. Kilo almamı engelliyor ama arada mutsuz da ediyor. Ama hiç kontrol etmesem eski günlere döneceğim bu sefer komple mutsuz olurum. Kısır döngü yani...

164 boy 50 kilo fiziğinden memnunum zayıf değilim inceyim

Suan ki kilon normal fakat tam sinirdasin.

1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.53 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 41 kg
  3. İdeal Kilonuz: 56 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 18.6 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normal

Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Alinti

Son düzenleme:
Dünyaya bir kere geleceğiz de, kiloluyken insanların bakışları bile farklı. Beni kırdıklarını anlamadan ne sözler söylerlerdi.
Hem psikiyatr ilaçları da kilo yapıyor tatlım, onu da düşündüm yani:27: Ruh hastası olmaya az kaldı ya neyse:ssz:

Off offff traji komik bi durum :)))) nasıl bitecek bilmem
Ağlayacak Halime gülüyorum

Valla ben kurtulabileceğimi sanmıyorum. Bunla yaşamayı öğrenmem lazım. Bu olay hem zehir hem panzehir gibi. Kilo almamı engelliyor ama arada mutsuz da ediyor. Ama hiç kontrol etmesem eski günlere döneceğim bu sefer komple mutsuz olurum. Kısır döngü yani...

Aynen öyle de mutsuz böyle de mutsuz :((
Sanırım bunla yaşamayı öğrenmek lazım

Yerim tabi ama az yerim mesela bi gün baya kaçırdım diyelim

kilo olarak dönerse ertesi gün akşama kadar bişey yemeyebilirim hep kilo mu kontrol ederim aldım mı diyen
Normal zamanda abartmadan yiyorum
Aslında takıntı yaptığım için kaçırdığım gün sayısı fazla oluyo hani yasak cazibe muhabbeti :))

Iste ben onu yapamam.cips kola ne varsa yiyorum.zararli biliyorum ama elimde degil.

Suan ki kilon normal fakat tam sinirdasin.

1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.53 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 41 kg
  3. İdeal Kilonuz: 56 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 18.6 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normal

Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Alinti
Ben 56 kg da kendimi güzel hissetmiyorum :( 50 ideal ama daha fazla da düşmek istemem

Off offff traji komik bi durum :)))) nasıl bitecek bilmem
Ağlayacak Halime gülüyorum

Ya ağlanacak birşey yok, sadece diğer insanlardan daha hassasız bu konuda. Kimi temizlikte, kimi simetride, kimi sevgilisi konusunda takıntılıdır.
Biz de yemek konusunda öyleyiz. Ama bizimki abartılırsa biraz daha ölümcül maalesef.
Dün üşenmedim hesapladım aldığım kaloriler 1200-1300 arası falanmış galiba. Bilmiyorum ki az mı yiyorum çözemedim. Dün ayrıca kan ter içinde spor da yaptım.
Yeme bozukluğu başladı mı onu da bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatsın yaaa:26:

Ya ağlanacak birşey yok, sadece diğer insanlardan daha hassasız bu konuda. Kimi temizlikte, kimi simetride, kimi sevgilisi konusunda takıntılıdır.
Biz de yemek konusunda öyleyiz. Ama bizimki abartılırsa biraz daha ölümcül maalesef.
Dün üşenmedim hesapladım aldığım kaloriler 1200-1300 arası falanmış galiba. Bilmiyorum ki az mı yiyorum çözemedim. Dün ayrıca kan ter içinde spor da yaptım.
Yeme bozukluğu başladı mı onu da bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatsın yaaa:26:

1200 kalori normal kilon düşükse hele normal bence

bende de kilo değil ama güzellik takıntısı had safhada.... sürekli bakımlı ve güzel olmalıyım..evde bile... y sürekli kusursuz giyinip kusursuz görünme çabasındayım... insanların beni gördüklerinde şaşkınlık yaşamaları ,ağızlarının açık kalması..bunlar beni beslior resmen... insanların beğenisine, girdiğim her ortamda dikkat çekmeye o kadar alışkınım ki... bazen bi yerde herhangi bir adam öylece yanımdan bakmadan geçip gitse, hemen yaşlandım, çirkinleştim diye komplekse giriorum... :(((( tedavi olmayı gerçekten çok istiorum ama bulunduğum ilçe buna müsait değil:(

Hayat sana zormus şekerim. Elin adaminin agzi acik kalsa banane ya. .

1200 kalori normal kilon düşükse hele normal bence

56 kiloyum. 16 kilo verdim çok olmuyor 1-2 ay önce.
Almam gereken kalori miktarı 1800 lerdeymiş.
Hadi metabolizma işini boşverelim de ruhsal olan problemler ne olacak?
Karşımda 2 porsiyon lahmacun yendi, benden gık çıkmadı. Doğum günümde kendi pastamı yemedim. Dondurmalar buzlukta duruyor elimi sürmedim.
krizlere girmyorum yiyeceğim diye, yani önceden istiyordum da şimdi isteksizlikte başladı. Çekici gelebilecek yiyeceklere gözüm düşmüyor...

Hayatim boyu zayif bi kizdim, normal degil yani zayif. Uni.de bi sevgilim oldu, 3 sene iliski, bana surekli, iyi ki zayifsin, hep zayif kalmalisin, zayiflik cok guzel, sakin kilo alma derdi. Annesi ve kardesi cok kiloluymus kilodan nefret ediyomus. Ben tartiyla o donem tanistim. Surekli kontrol edip kilo almayayim moduna girdim. Ayrildik bitti, uzerinden coook sevgiler gecti, statuler degisti, hala o takinti bende. 34 bedenim, 2 kilo alsam derdine duserim verene kadar. Ama boyle mutluyum. Kilo denen sey, hem estetik olarak cirkin hem saglik acisindan faydali degil. Guzellik takintim da var mi bilmiyorum. Kendimi zaten guzel buluyorum, pek degisiklik yapma ihtiyaci hissetmem, her halim ayri guzel. Ama mesela baskalarini begenmiyorum. Herkeste kusur bulurum. Belki bu da takintidir bilmiyorum.

Senden farkim su, ben tum bu ozelliklerimle mutluyum, kendimi kimseye begendirme durumum yok. Esim beni begensin vs hic dusunmem. Gercekten umrum degil. Ben kendimi begeneyim de gerisi tufan.

Hayatim boyu zayif bi kizdim, normal degil yani zayif. Uni.de bi sevgilim oldu, 3 sene iliski, bana surekli, iyi ki zayifsin, hep zayif kalmalisin, zayiflik cok guzel, sakin kilo alma derdi. Annesi ve kardesi cok kiloluymus kilodan nefret ediyomus. Ben tartiyla o donem tanistim. Surekli kontrol edip kilo almayayim moduna girdim. Ayrildik bitti, uzerinden coook sevgiler gecti, statuler degisti, hala o takinti bende. 34 bedenim, 2 kilo alsam derdine duserim verene kadar. Ama boyle mutluyum. Kilo denen sey, hem estetik olarak cirkin hem saglik acisindan faydali degil. Guzellik takintim da var mi bilmiyorum. Kendimi zaten guzel buluyorum, pek degisiklik yapma ihtiyaci hissetmem, her halim ayri guzel. Ama mesela baskalarini begenmiyorum. Herkeste kusur bulurum. Belki bu da takintidir bilmiyorum.

Senden farkim su, ben tum bu ozelliklerimle mutluyum, kendimi kimseye begendirme durumum yok. Esim beni begensin vs hic dusunmem. Gercekten umrum degil. Ben kendimi begeneyim de gerisi tufan.

Sunu farkettin bu takıntıyı bizde insanlar yapıyor bende öyle kilo alınca tepki aldığım için bu hale geldim
Eşimi oldukça yakışıklı bulurum kilo alır da yanına yakışmazsam moduna girerim çoğu zaman

56 kiloyum. 16 kilo verdim çok olmuyor 1-2 ay önce.
Almam gereken kalori miktarı 1800 lerdeymiş.
Hadi metabolizma işini boşverelim de ruhsal olan problemler ne olacak?
Karşımda 2 porsiyon lahmacun yendi, benden gık çıkmadı. Doğum günümde kendi pastamı yemedim. Dondurmalar buzlukta duruyor elimi sürmedim.
krizlere girmyorum yiyeceğim diye, yani önceden istiyordum da şimdi isteksizlikte başladı. Çekici gelebilecek yiyeceklere gözüm düşmüyor...

Bende hala yasak olanlar cazibesi durumda mesela bi gün pasta çikolata baya yerim hop ertesi gün aç :(

O da geçecek bir süre sonra sanırım. Bende öyle oldu da.
Her gün bardak bardak şekersiz kahve içiyorum. Yemek ihtiyacı gelirse yani. Bu da ayrı bir sorun zaten:26:

Bi deneyeyim onu da belki işe yarar
Bazen şu takıntısı halimden öncelere gitmek istiyorum hiç sallamadan yediğim günler o zaman da herkes kilo aldın diyodu işte aman neyse kısır döngü bu
En iyisi ben yine bu halimle devam edeyim başka Care yok
Ya bu insanlar benle bi ilgilenmese belki geçecek memlekete gidiyorum yeni evliler kilo alır ya ben almadım takıntıdan :)
Aman kilo almamışsın nasıl almazsın demeler süzmeler böyle olunca yine korku başlıyor alacak mıyım diye

Back
X