• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik ve kilo takıntım :(((

Sende mi önceden benim gibi kiloluydun canım bence bunun etkisi var
Bende bazen senin gibi davranabiliyorum ilâ gidecek o alınan kilo rüyalarıma giriyor :(((
Hamile kalınca ne yaparım bilmiyorum bebeğin sağlığı daha önmeli muhtemelen kilo alırım sonra da depresyona girerim :)))

ayni takinti bende de var ...
ve ben cevreme belli ediyorum ve elestiri aliyorum onlara neyse...
disarida yemegimi bile esim bitirirdi :))
simdi gebeyim 9 .ayin icindeyim toplamda 9 kilo aldim :p
bebisimden hic kismadim ama dikkat ettim.
mutfakta tatli var iki parca yedim ve tutuyorum kendimi.
simdiden dusunuyorum nasil kilo verecegimi :))))

9 kilo bisey diil doğumdan 1 ay sonra gider bi dikkat ediyomussunuz .

umarim gider..
cok takinti yapiyorum bende
ee bebekten de kesemiyorum :(
hamileyken canimin istedigini yemiyeceksem ne zaman yiycem ki!!
dun tatli yaptim vallahi uykularim kacti..
neden serbetli tatli yaptim yemesem olmaz dokulur gunah yesem kilo alicam sutlu tatli neyime yetmiyor diye sabah 7 de uyandim..
bu arada genc kizken kiloluydum sonra cok kilo verdim herkes ooo super olmussun filan ;ondan bu takintim..
konu sahibiyle ayni gibi...
9 kilo bisey diil doğumdan 1 ay sonra gider bi dikkat ediyomussunuz .

Selam ,

Ben oleyim o zmn bnde 1.64 boyundayim 67 kiloyum Şali günü spora yazildim inş vericem kilolari bndeki takintida ya veremezsem ya basaramazsam ya spordan skilirsam diye kendimi yiyip bitiriyorum offff :19:

Gecen haftadan belli diyetteyim 68 dim 67 oldum hedefin 55 kilo olmak amaaaaa ah su pis boğaz bazen kaciriyom ama 1haftadir aksamlari 6 dan sonra yemiyorum mutfağa gidiyorum yiyeceklere bakip yalanip duruyom :33:

Offff !!!!! İnş vericem kilolari :41:

Ya kiloyu verirsin bi şekilde hâkim ol kendine asıl takıntı bundan sonra başlıyor benim için öyle oldu alacağım korkusu

Selam ,

Ben oleyim o zmn bnde 1.64 boyundayim 67 kiloyum Şali günü spora yazildim inş vericem kilolari bndeki takintida ya veremezsem ya basaramazsam ya spordan skilirsam diye kendimi yiyip bitiriyorum offff :19:

Gecen haftadan belli diyetteyim 68 dim 67 oldum hedefin 55 kilo olmak amaaaaa ah su pis boğaz bazen kaciriyom ama 1haftadir aksamlari 6 dan sonra yemiyorum mutfağa gidiyorum yiyeceklere bakip yalanip duruyom :33:

Offff !!!!! İnş vericem kilolari :41:

Ya kiloyu verirsin bi şekilde hâkim ol kendine asıl takıntı bundan sonra başlıyor benim için öyle oldu alacağım korkusu

Bende de güzellik değil ama kilo takıntısı var bence boyunuza göre 2 kilo bile verebilirsiniz tabi vücudunuz sıkıysa problem yok bence böylesi daha iyi birden rejim yapacağınıza ömür boyu diyet ama azda olsa her istediğinizi yiyebilirsiniz ben bekarım ona rağmen hamile olunca ya eşim beni beğenmezse derim benim erkek arkadaşımda zayıf seviyor biri bana çirkin desin hiç umursamam ama kilo almışsın deyince kafayı yerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı korkuları ve hisleri taşıyoruz ama beni bu zaman zaman sıkıntıya sokuyor ama biliyorum bundan daha kilolu olursam depresyona girerim daha da mutsuz olurum

Sanırım bende senin gibi olurum insanlar çok baskı yaparlar ama buna da eminim bir sürü öğüt veren çıkar

benım annemde ergenlıgınde kıloluymus..

sonra bunu takıntı yapıp bırden zayıflamış,bızı buyuturken bıle onumuze ekmek koymazdı nerdeyse..kılo almayalım dıye..

gel zaman,gıt zaman bende ergenlıgımde tombık oldum..

mahalledekıler dalga geçmeye başladı,yarım dünya dıye:)

ve bu takıntı bende de oldu,ozaman başladım kılo vermeye ve bıdaha hıc kılolu olmadım..

hamılelıgıme kadar..hamılelıgımde kasmaktan,dıkkat etcem dıye uğraşmaktan daha cok,daha cok yedım..

ve 26 kılo aldım..ama doğumdan sonra hemen o sıskoluk komplekslerıne kapılıp kırkım çıkmadan eskı halıme geri dondum..

oyuzden bırak guzellık bızde kalsın,bu takıntımızı sevelim..

saç ve makyaj konusuna hıc gırmedım!o ayrı bı takıntı..
Sanırım haklısın bu takıntıyla baş etmek mümkün değil çok denedim çünkü olmuyor ozaman bunla yaşamayı öğrenmem lazım
Kimseyi takmamam lazım ben 50 kiloyum bi iki kilo vermem lazım desem bi ortamda hemen yükleniyorlar
AA deli bu ne vermesi daha nerene zayıflıcan ee bunu diyenler genelde balık etli veya kilolu olanlar bende gizler oldum bu takıntıyı

insan kendisini bilir...
akil verenlerin akli kendilerinde kalsin...
bir kadini giydigi gosteriyor yuzu yuz kez guzel olsun giydigi yakismassa olmuyor iste..
ha takmayanlar vardir dis guzelligi amenna. ona diycek biseyim yok ama ben takiyorum malesef
Sanırım bende senin gibi olurum insanlar çok baskı yaparlar ama buna da eminim bir sürü öğüt veren çıkar

insan kendisini bilir...
akil verenlerin akli kendilerinde kalsin...
bir kadini giydigi gosteriyor yuzu yuz kez guzel olsun giydigi yakismassa olmuyor iste..
ha takmayanlar vardir dis guzelligi amenna. ona diycek biseyim yok ama ben takiyorum malesef

Doğru söylüyorsun taktığım için bu haldeyim zaten ne diyelim tek derdimiz bu olsun

Arkadaşlar 26 yasında 10 aylık evli bir bayanım benim sorunum aslında 3-4 yıldır var
Öncelikle ben lisede balıketliydim üniversitede kilo verdim ve birden çevrem tarafından çok ilgi görmeye başlandı etrafım sürekli fiziğim güzelliğim hakkında iltifat edince ben bunu takıntı haline getirdim
Sanki hep daha güzel olmalıymışım gibi
Hep beni beğenmeliler hiç kilo almamalıyım
Neyse üniversiteden sonra eşimle tanıştım büyük aşkla evlendik
Kendime kızıyorum evlendin barklandın hala giyim kuşam makyaj kilo güzellik derdindeydim diye çünkü bence normal olması gerektiği gibi değil bende ki takıntı
Kilo almıyorum almak ta istemiyorum alsam 1 kilo hemen diyete başlıyorum
Etrafıma bu takıntımı belli etmesem de eşim bile anladı seni ben her halinde seviyorum niye bu kadar dış görünüşünü takıyorsun
Örnek şuram şöyle olsaydı saçım biraz daha uzasın yok efendim belimi incelteyim ergen gibiyim
Mankenim de podyuma çıkacağım sanki :((((
Artık kendimden sıkıldım
Sanırım en büyük etki ya lisedeki gibi olur da çirkinleşirsem eşim beğenmezse gibi
Bu ara şuna taktım hamile kalınca mecbur kilo alıcam eşim ya beğenmezse
Bu arada eşim de dünyanın en rahat insanı yani hiç beni sıkıştırmaz kilo aldın şöyle böyle diye
Korkuyorum eşimin yanında çirkin olurum diye

19 yasindayim daha önce baya kiloluydum 24 kilo verdim hala eskui kiyafetlerimi gordukce uzulurum ya yine kilo alırsam cirkin olursam diye azicik bi kilo alayim yemeden icmeden kesilirim :) normal yani onceden kilolu olan herkes boyle

19 yasindayim daha önce baya kiloluydum 24 kilo verdim hala eskui kiyafetlerimi gordukce uzulurum ya yine kilo alırsam cirkin olursam diye azicik bi kilo alayim yemeden icmeden kesilirim :) normal yani onceden kilolu olan herkes boyle

Yalnız olmadığımı bilmek güzel en azından takıntımı normalleştiriyor :)

canım eşim rahat demişsin..ama acaba sadakati noktasında endişelerin mi var yani gözü dışarda tavırları mı var eşinin?

Yok canım bunca zaman beraberim hiç yanlış hareketini görmedim:nazar:
Rahat derken kilo konusunda takmaz onu yiyelim bunu yiyelim ye azıcık kilo alsa kilo aldın desem ya boşver beni beğenen beğenmiş der
Sen niye kasıyorsun der bu manada:1:

Son düzenleme:
Gitti mi peki doğumdan sonra bi de emzirme diyorlar aman diyet olmaz emzirirken diyorlar

8 i duruyor simdi onu vermeye çalışıyorum,emzirirkende. Kilo almıştım doğumdan sonra hemen 10 kilo gitmişti emzirmek çok iştah açıyor geri aldım 10 kiloyu ve diyetle geri verdim,ama bebrklerimiz bikere buyuyorlar ve emsirmek çok faydalı ve rahat ayricada anne için.

Back
X