Güzelsin,örtün ,kiskaniyorum diyen koca

Yobazların içine düşmüşsün üzüldüm
Kimse için kapanmak zorunda değilsin
Sakın taviz verme beni böyle beğendin böyle evlendin de
Kapalı biriyle evlenmek istiyodun neden beni seçtin de
:(( beni aglatti resmen milletin sana bakmasi hosuna gidiyo diyo ya bana bunu nasil soyler suan küsuz salonda uyuyor misil misil ben burda akil ariyorum

Pazara giderken bile bakımıma ozen gösteririm ben..
wp_ss_20151005_0002.webp

Eminim güzel değilsiniz. Eşiniz sevdiği için güzel görüyordur. Eş dostta kırmamak için güzelsin deyivermiş işte. Millette bu ne çirkin birşey diye dönüp dönüp bakıyordur.
Olabilir:) guzellik göreceli bir kavram oldu benim icin her zaman ama sizin bu onyargi ve kininiz profilinizde yazdigi gibi sarı saç merakinizdan sanirim kiskandiniz :)

Olabilir:) guzellik göreceli bir kavram oldu benim icin her zaman ama sizin bu onyargi ve kininiz profilinizde yazdigi gibi sarı saç merakinizdan sanirim kiskandiniz :)
Tamda beklediğim cevap
Buraya egonuzu tatmin etmek için yazdığınızı hemen belli ettiniz. Üzgünüm hanımefendi tuzağa düştünüz

:KK43:( beni aglatti resmen milletin sana bakmasi hosuna gidiyo diyo ya bana bunu nasil soyler suan küsuz salonda uyuyor misil misil ben burda akil ariyorum

Canım seninkinin bi benzeri bende de var.
Benimki kapanmaya zorlamadı çünkü asla kapammicamı biliyodu.
Ama makyaj yapsam kime süsleniyosun kime giyiniyosun parfümü kime sıktın vs
Yeni mi evlisiniz?benimki 2 sene sonra düzeldi

Valla herkes dalga geçiyo ama anlamadım çok mu komik ya da tuhaf bi durum var.
Evet bi kadın güzel olabilir güzel olduğunun da farkında olabilir çok mu enteresan?
Güzel olduğu için eşi tarafından kapanmaya zorlanan kadınlar yok mu neyle dalga geçiyosunz bu kadar?

Back
X