- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yobazların içine düşmüşsün üzüldüm
Kimse için kapanmak zorunda değilsin
Sakın taviz verme beni böyle beğendin böyle evlendin de
Kapalı biriyle evlenmek istiyodun neden beni seçtin de
Ciddiye almiyorsaniz yazmayin.Bende çok güzelim bendeeee..
Nolur beni de farkedin..benimde saçım sarı..
Lütfen beni es geçmeyin..derecem var hemde..
Eki Görüntüle 1648472
Guzelliğimi kıskandı..Ciddiye almiyorsaniz yazmayin.
Resim isterizCiddiye almiyorsaniz yazmayin.
Eminim güzel değilsiniz. Eşiniz sevdiği için güzel görüyordur. Eş dostta kırmamak için güzelsin deyivermiş işte. Millette bu ne çirkin birşey diye dönüp dönüp bakıyordur.Ciddiye almiyorsaniz yazmayin.
Sus kiz kadinin kalbine iner güzelliği gider allah korusunEminim güzel değilsiniz. Eşiniz sevdiği için güzel görüyordur. Eş dostta kırmamak için güzelsin deyivermiş işte. Millette bu ne çirkin birşey diye dönüp dönüp bakıyordur.
Olabilir:) guzellik göreceli bir kavram oldu benim icin her zaman ama sizin bu onyargi ve kininiz profilinizde yazdigi gibi sarı saç merakinizdan sanirim kiskandiniz :)Eminim güzel değilsiniz. Eşiniz sevdiği için güzel görüyordur. Eş dostta kırmamak için güzelsin deyivermiş işte. Millette bu ne çirkin birşey diye dönüp dönüp bakıyordur.
Alakasi yok ben kendi olayimi anlatiyorum bizimde bugune kadar boyle bir derdimiz yoktu.Benimki kapan falan demiyor cirkinmiyim ben simdi![]()
Tamda beklediğim cevapOlabilir:) guzellik göreceli bir kavram oldu benim icin her zaman ama sizin bu onyargi ve kininiz profilinizde yazdigi gibi sarı saç merakinizdan sanirim kiskandiniz :)
( beni aglatti resmen milletin sana bakmasi hosuna gidiyo diyo ya bana bunu nasil soyler suan küsuz salonda uyuyor misil misil ben burda akil ariyorum