gwennaz Burun Estetiği Ameliyatı

gwennaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
9
0
86
35
İzmir
kızlar burnumu yaptıralı tam 4 hafta oldu ama kimse anlamıyor gibi geliyor..Bir kısım anlaşılıo bazılarıda anlamadık aynı dediler yardım edinn......:gitme: YARDIM EDİN İLK RESİM AMELİYAT yapılmadan önce diğeri yapıldıkdan 1 ay sonra en alttaki ise bandajlar cıktıgı gün yrdın edin şişliklerim inermi daha küçülürmü lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
çok muntazam çok doğal duruyo bence fark elbette var.. normalde kendi burnun da çok sorunlu değilmiş ama bence başarılı görünüyor...

ikinci ve üçüncü resimlerde biraz daha küçülmüş ve hafifçe burun ucu kaldırılmış duryor, kemer gitmiş,hafif bir kavis gelmiş. bence dikkatli bakmamışlardır, güzel olmuş canım güle güle kullan

Son düzenleme:
bitanmem oncelikle gecmis olsun...kafana takma bence yeni burnusunun tadini cikar... sana sunu söylemeliyimki begenenler kadar begenipde bi turlu itiraf etmeyenlerde iolucakdir etrafinda oncelikle bunlara karsi hazir ol...:( bana halen oluyor:) burnunda baya bi degisim var ben bile ilk forumunu acaracmas ilk resimdeki eski oldunu hemen fark ettim... bende guzel burnun olmus cok dogal ve sabirli olomalisin tatlim daha burnun cok yeni unutmaki kimi burunlar tam bi seneyi bile buluyo sisliklerin inmesi... mucukss:lepi:

bu forumda gerçekden rahatladım çünkü kuzenim bile aynı diyor ve ben inanılmaz şekilde moral bozukluğuna sahip oldum..Estetik ameliyatan sonra hemen sonucunu görmek isteyenlerdenim sanırım çok teşekkür ediyorum yorumlarınıza inş dahada iner sizlerle resimlerimi paylaşırım...Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz moral için

Farkı anlamayanların gözlerinde ciddi anlamda problem var demektir :))))

kızlar burnumu yaptıralı tam 4 hafta oldu ama kimse anlamıyor gibi geliyor..Bir kısım anlaşılıo bazılarıda anlamadık aynı dediler yardım edinn......:gitme: YARDIM EDİN İLK RESİM AMELİYAT yapılmadan önce diğeri yapıldıkdan 1 ay sonra en alttaki ise bandajlar cıktıgı gün yrdın edin şişliklerim inermi daha küçülürmü lütfen

ooo canım daha dur bir ay olmuş.kimilerinin 6 ayda düzelmiyor.bencede çok muntazam olmuş.yüzüne çok yakışmış.güle güle kullan =)

çok teşekkür ediyorum..Evdekileri bağladım resmen sürekli inmiyor diye ama burda anladım ki değişim var ..çOK SIKILMIS VE BUNALMIŞTIMM...

canım bende cok moral bozuklugu yasıyordum cok sismisti . derin kalın olabilir doktor ne soyledı mesela? benım kalınmıs derim ablamla aynı anda amelıyat olduk onunkınden cook daha gec ındı sıslerım . :S ama şimdi coook memnunum . ılk zaman qercekten sıkıntı . ama sıkma hıc canınıı.. sısler ınınce cok quzel olcak ;)

Ben de açar açmaz farkettim resimler arasındaki farkı. hatta 2.resmin 3.den daha sonra çekildiği bile çok net. Başarılı olmuş bence de. Sıkmayın boşa canınızı. Zaten ameliyat olduğunuzu farketmemeleri aslında iyi bir şey.

DOkuz eylül üniversiteside doç.dr haluk ayvada doktorumun isim soyismi kesinlikle yapmacık buruna karşı birisi baştan söledi öyle kalıp şekli yapmam diye ama çevrenize bakıyosunuz ameliyat oldum diyince herkes o şekli beklio sizden=)

aneztezimede doç dr.leyla iyilikçi girmişti çok menun kaldım biliyorsunuz en çok korkulanlardan biride aneztezi

cnm skma canini daha cok erkeeen
6 aya kadar burnun cook degisicek sisler inicektir opuyorumnanaktan

canim aradaki farki anlamayanlar kiskaniyordur kesin yani bariz bir fark var. dogal duruyo diye oyle demislerdir belki de bilemiyorum...
sislikler zamanla inecek tatlim gunden gune degisiyor burunlarimiz...

bu arada doktorun kim canim? izmirdensin sen de, ben de orda yaptirdim burnumu da merak ettim :)

Back
X