GYNESİTOL KULLANANLAR PKOS??

aks2304

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
162
81
28
Kızlar merhaba gynesitol kullan var mı aramızda doktor önerdi nedir ne işe yarar tam olarak bir bilgisi olan var mı.malesef pkos varmış.

canım ben kullanıyorum. Yumurtaları büyütüp sağlıklı gelişimi için ve pconun sebep olduğu insülin direncinin düzelimi için etkili diye verdi. Sabahları kahvaltıdan sonra bir bardak suya karıştırarak içiyorum.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım bana sabah akşam içmemi söyledi günde 2 kez :KK76: umarım etkili olur başladım bakalım :dua::KK17:

Bende tedavideyken kullandım yumurta kalitesi için önemli inşallah sizde faydasını görürsünüz💗

Evet evet çok şükür Rabbime bu kadarıyla imtihanız Allahım herkese şifalar versin inşallah 🙏 evlenirken çok bir kilom yoktu ama evlendikten sonra malesef yükseldi kilom 56 kgden 67.5 a kadar çıktım bende zayıflamaya çalışıyorum şu an çok yavaş veriyorum ama bu moralimi bozuyor 😔

Merhaba candan hanım kullanmaya başlayalı henüz bir ay olmadı ama geçen ayki reglime denk geldi çok geçmedi üç gün gibi bir süre geçtikten sonra adet oldum eskisi gibi 1 ay 2 ay 15 20 gün sürmedi gecikmem ilaca bağlıyorum biraz ben ilerleyen günlerde yazarım tekrar bu ay da bir bakayım ne oluyor ne bitiyor😊

Back
X