Gyno ferro sanol ve decavit pronatal

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Kizlar selam 12 haftalik hamileyim. Doktorum 10 gun sonra folik asidi birakip bu iki ilaci kullanmami söylediama iceriklerine bakiyorim zaten vitaminin icinde hersey var neden demir hapi verdiki ? Kanimda da sorun yok. Ve demir ilaci bulanti yapar diolar zaten yeni yeni azcık düzelmeyebaşladım. Ote yandan doktor zaten kilo takıntılı simdiye kdr kilo almadim verdim hatta bulantidan ama bu 2 hap beraber asiri istah yapar gibi düşünüyorum. B12 demir folik asit var demir hapinda diğerindezaten birsuri vitamin var . Varmi ikisini bir kullanan?

Kizlar selam 12 haftalik hamileyim. Doktorum 10 gun sonra folik asidi birakip bu iki ilaci kullanmami söylediama iceriklerine bakiyorim zaten vitaminin icinde hersey var neden demir hapi verdiki ? Kanimda da sorun yok. Ve demir ilaci bulanti yapar diolar zaten yeni yeni azcık düzelmeyebaşladım. Ote yandan doktor zaten kilo takıntılı simdiye kdr kilo almadim verdim hatta bulantidan ama bu 2 hap beraber asiri istah yapar gibi düşünüyorum. B12 demir folik asit var demir hapinda diğerindezaten birsuri vitamin var . Varmi ikisini bir kullanan?
Ben ikisini de birlikte kullanıyorum şu an. Kilo falan yaptigi yok. Ayrica biri vitamin diğeri demir hapı.gebelikte kan değerleri düştüğü için veriyor doktor.size erken başlamış demekki.

Bende gyno ferro sanol acaip bulantı ve isal yapmıştı öyle böyle değildi yani bildiğin iki dakikada bir tuvalete koşturuyordum hemde kusuyordum diğeri zaten d vitamini tadı da çok güzel ben doktoruma söylediğimde demir ilacını değiştirmişti başka demir ilacı verdi 6 aylık hamileyim ve sadece 1 kilo aldım toplamda kilo falan aldırmıyor

Bende gyno ferro sanol acaip bulantı ve isal yapmıştı öyle böyle değildi yani bildiğin iki dakikada bir tuvalete koşturuyordum hemde kusuyordum diğeri zaten d vitamini tadı da çok güzel ben doktoruma söylediğimde demir ilacını değiştirmişti başka demir ilacı verdi 6 aylık hamileyim ve sadece 1 kilo aldım toplamda kilo falan aldırmıyor
Decavit d vitamini değil. Normal multivitamin.

Decavit d vitamini değil. Normal multivitamin.

Tatlım o multivitaminin içinde d vitamini de vardır çinko kalsiyum manganez magnezyum vs vs hepsi mevcuttur büyük ihtimalle çünkü d vitamini de önemli hamilelikte

Tatlım o multivitaminin içinde d vitamini de vardır çinko kalsiyum manganez magnezyum vs vs hepsi mevcuttur büyük ihtimalle çünkü d vitamini de önemli hamilelikte
İşte bütün vitaminler var yani. Diğeri zaten d vitamini yazmışsın o bakımdan dedim:)

Saolun kizlar bulanti yaparsa konuşur değiştiririm cunku yeni kurtuluyorum bulantidan

Banada 24.haftamda Gyno Ferro Sanol verdi kansizlik baslamis daha dogrusu bazi kan degerlerim dusmus demir seviyelerim normaldi ama bunu verdi ayriyetten Decavit kullaniyorum.
Simdi fark ettim Gyno Ferroda folik asit B12 var decavitte de var ikisini icince bisey olmuyodur heralde oyle olsa doktorum soylerdi diye dusunuyorum. Yan etkileri okuyunca da bi korktum

Vitamindeki demir size yetmeyecek bi süre sonra. İkisi de önemli bende kullanıyorum.şu an sonuclariniz iyi de olsa düşecek daha sonra. Doktorları bu kadar sorgulamak iyi değil. Dediklerini yapmamız gerek. Biraz güvenmemiz lazım. Güven vermiyorsa da bence başka doktora geçmemiz lazım

Back
X