Gebeliğe Hazırlık Gyno lomexın kullanıp kanaması olan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
33
Hanımlar merhaba,
Gyno lomexın kullanıyorum enfeksiyon için . Fitili kullandım bugün 3.günüm çok açık pembe bir akıntım oldu , çamaşırıma bulaşmış peçeteye de geldi sonra kesildi. Bugün ikinci fitili kullanacaktım ama tedirgin oldum . Doktoruma da ulaşamadım . Adetime bir hafta var . Başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Benimde oldu 4.gundur var ama az az damla damla dizinde devam ettiği nasıl geçti sorununuz

Benimde oldu 4.gundur var ama az az damla damla dizinde devam ettiği nasıl geçti sorununuz
Benim de öyle devam etti adetime kadar. Doktoruma sordum o da sorun yok kullan fitili dedi . Hatta yerleşme kanaması sanmıştım ama değilmiş .

Benim de öyle devam etti adetime kadar. Doktoruma sordum o da sorun yok kullan fitili dedi . Hatta yerleşme kanaması sanmıştım ama değilmiş .
Yarın dr.gitsemmi dedim.cunku benimde adetim bitmişti.adet olamazdı korkmalimiyim.sizin kaç gün sürdü benim az az.peceteye batıyor.carsambadan beri var.dr.size ne dedi rica etsem.biraz pimpirikliyim

Yarın dr.gitsemmi dedim.cunku benimde adetim bitmişti.adet olamazdı korkmalimiyim.sizin kaç gün sürdü benim az az.peceteye batıyor.carsambadan beri var.dr.size ne dedi rica etsem.biraz pimpirikliyim
Benim 1 haftadan fazla sürdü diyebilirim. Benim de peçeteye geldi. Doktoruma mesaj attım sorun yok dedi. Sonra adet olunca kontrole gittiğimde söyledim tekrar . Yapar o tahriş etmiştir dedi önemsemedi hiç . Daha önce de kullanmıştım ama böyle yaptı mı hiç hatırlamıyorum. Ben hep yerleşmedir diye ümit ettiğim için üzerine çok durmadım . İçiniz rahat etmeyecekse yarın arayın doktorunuzu ama yapacak da bir şey yok tahriş olduysa geçene kadar gelecektir leke leke.

Benim 1 haftadan fazla sürdü diyebilirim. Benim de peçeteye geldi. Doktoruma mesaj attım sorun yok dedi. Sonra adet olunca kontrole gittiğimde söyledim tekrar . Yapar o tahriş etmiştir dedi önemsemedi hiç . Daha önce de kullanmıştım ama böyle yaptı mı hiç hatırlamıyorum. Ben hep yerleşmedir diye ümit ettiğim için üzerine çok durmadım . İçiniz rahat etmeyecekse yarın arayın doktorunuzu ama yapacak da bir şey yok tahriş olduysa geçene kadar gelecektir leke leke.
Maalesef devlet hst.gorundum.siz özele gitmissiniiz sanırım.dr.sorun yok dediyse.bi de alttan muayene hiç olmadım.korkuyorumda.

Maalesef devlet hst.gorundum.siz özele gitmissiniiz sanırım.dr.sorun yok dediyse.bi de alttan muayene hiç olmadım.korkuyorumda.
Bu arada aradan 1yil geçmiş yazınızın benim yeni başıma geldiği için.cvp için teşekkürler.bi kaç eczaneye sordum hiç böyle duymadık dediler.int araştırdım başına gelenler var ama hep Dr yorumlarında yapmaz yazıyor.ya tahriş yada yara vardır diyor.🤔sizin geçti sanırım bı daha sıkıntınız olmadı(adet dzsligi falan)

Bu arada aradan 1yil geçmiş yazınızın benim yeni başıma geldiği için.cvp için teşekkürler.bi kaç eczaneye sordum hiç böyle duymadık dediler.int araştırdım başına gelenler var ama hep Dr yorumlarında yapmaz yazıyor.ya tahriş yada yara vardır diyor.🤔sizin geçti sanırım bı daha sıkıntınız olmadı(adet dzsligi falan)
Şöyle ki ben ilk kullandığımda smear testi yapıldı enfeksiyon görüldü o sebepten vermişti . Bu sefer test yapılmadan ben kendim dedim akıntım var daha önce bunu kullanmıştım tekrar kullanayım mı diye . Doktorum da hemen yazdı. Benim anladığım benim ilk kullandığımda çok enfeksiyon olduğu için onu tedavi etti kanama olmadı çünkü olsa hatırlardım. Bu sefer hiç smear almadan verince bence tahriş yaptı. Adetime 1 hafta vardı ben kullandığımda adet olana kadar lekelenme oldu sonra adet oldum bir daha olmadı.
Evet doktorum özelde . Siz şu an gitseniz de yapacağı bir şey yok. Çok güçlü bir fitil bu ağır enfeksiyon olmadan kullanmak yanlış oldu bana kalırsa. 3 gün arayla kullanılmasından belli.
Vajinal muayene gerçekten hiç hoş değil ama korkulacak bir şey de kesinlikle değil. Ben rahim filmi ki anestezi olmadan çekilmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki ağrı sızı konusunda hiçbir şey yok. Ama tabi mahremiyeti yok ettiği için insan çok tedirgin oluyor . 2 senedir gebelik için uğraşan biri olarak söylüyorum ki adetli adetsiz sürekli alttan muayene olmak zorundayım 😥

Çok geçmiş olsun bana da öyle geliyor.bence durumum çok ağır değildi yani.hem antibiyotik hap hem fitil verdi.ben ultrasonda gördüm dedi.2tane normal doğum yaptım ama o cataldan korkuyorum.

Çok geçmiş olsun bana da öyle geliyor.bence durumum çok ağır değildi yani.hem antibiyotik hap hem fitil verdi.ben ultrasonda gördüm dedi.2tane normal doğum yaptım ama o cataldan korkuyorum.
İçinizi ferah tutun hem antibiyotik hem fitil yapmış olabilir. Evlatlarınızı da sağlıkla büyütün inşallah 🙏

Back
X