Tüp Bebek Merkezleri GYNOLIFE TÜP BEBEK MERKEZI KIBRIS

Rose91

EL EVVEL YA RABBIM!
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
8.721
6.234
248
33
merhabalar aranızda Kıbrıs'a tüp bebek için gidecek ve gitmiş olanlar lütfen burada paylaşın arkadaşlarımızı aydınlatalım kısa ve öz yazıyorum daha henüz gitmedim Şubat başı gideceğim inşallah Enver kurt doktor beyle görüşme yaptım ön görüşme şimdilik herşey yolunda sorularınız olursa bekliyorum mutlaka birbirimize destek olalım gelin bunun üstesinden beraber kalkalım kızlar

burda kimsse yok yrdimci olcak bende hastane arastiriyorum yorumlara bakiyorum mj atiyorum ama malesef yardimci olan yok

canım merhaba sen nerede arastırıyorsun? aklında sorular vsa sorabilirsin bana ben ön grüşme yaptı m bu hastaneyle

[Q
canım merhaba sen nerede arastırıyorsun? aklında sorular vsa sorabilirsin bana ben ön grüşme yaptı m bu hastaneyle

UOTE="rose3507, post: 36645989, member: 469378"]canım merhaba sen nerede arastırıyorsun? aklında sorular vsa sorabilirsin bana ben ön grüşme yaptı m bu hastaneyle[/QUOTE]
canım merhaba sen nerede arastırıyorsun? aklında sorular vsa sorabilirsin bana ben ön grüşme yaptı m bu hastaneyle[/QUOT

MERHABA kibrista hastane arastiriyorum denasyon ve guvenilir hastane ama malesef bir sonuc alamadim su an kibrista dunya tup bebek merkeziyle gorusme yapiyorum

MERHABA kibrista hastane arastiriyorum denasyon ve guvenilir hastane ama malesef bir sonuc alamadim su an kibrista dunya tup bebek
merkeziyle gorusme yapiyorum

Gyno Tup bebeği aradın mı ? Sonuc alamadım derken anlamadım ne konuda aramadılar mı ilgilenmediler mı? Burada bir kadın var oda dünya Tup bebeğe gitmiş seker hastası olduğu icin iki kerede tuttmadi maleaef

Merhaba bebeğinize kavuştunuzmu ?

henüz gitmedim zayıflamaya çalışıyorum diyetisyene başladım zayıfladiktan sonra durumuma göre hareket edicem

Merhabalar,Kıbrısta Tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa,merkezlerimiz ve Doktorlarımızla ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

bizde düşünüyoruz detaylı bilgi verirmisiniz
Mer
Tabiki;

Gyno life Tüp bebek merkezidir.Merkezimiz 18 yıllık tecrübesiyle Lefkoşada ,Tüp bebek alanında tüm uygulamalarda hizmet vermektedir.Ayrıca merkezimizin,

· Güvenilir ve başarısını ispatlamış merkez olması.

· Aynı anda sağlıklı ve 1. Kalitede (Grade 1) olan 3 embriyoya kadar transfer yapılabilmektedir.

· Arzu edildiği taktirde kalan sağlıklı embriyolar yeniden kullanılabilmesi için dondurularak saklanmaktadır

· Tüp bebek işlemi (IVF-ET) esnasında yasal olarak çiftler arzu ettiği takdirde PGT yöntemi ile sağlıklı bebeklerinin cinsiyetlerini belirleyebilmektedirler.

· Tüm tüp bebek hastalarına ICSI (Mikro Enjeksiyon), IMSI (Intracytoplasmic Morphologically Selected Sperm Injection) ve Asisted Hatching (Lazerle Tomurcuklanma) rutin olarak uygulanmaktadır.

Gerçekleştirilen yıllık tüp bebek işlemi vaka sayısı bakımından dünyanın en ileri teknolojisi ile merkezimizin bu konuda yüksek tecrübe sahibi olmasıdır.Merkezimizde yapılan uygulamalar aşağıdaki gibidir.
Sizlerin hangi uygulamaya ihtiyacız olduğu konusunda ayrınlı bilgi verilecek.

IVF
ICSİ
EMBİRİYO 1 YILLIK SAKLAMA
SPERM DONDURMA
EMBİRYO DONDURMA:+ 1 YILLIK SAKLAMA
OOSİT DONASYONU
SPERM DONASYONU
PGD
SD+PGD
EMBRİYO DONASYONU
OD+PGD
ED+PGD
TAŞIYICI ANNE

Nedediler yazar musin Elif

Merhaba bebeğinize kavuştunuzmu ?

henüz gitmedim zayıflamaya çalışıyorum diyetisyene başladım zayıfladiktan sonra durumuma göre hareket edicem

bizde düşünüyoruz detaylı bilgi verirmisiniz
MERHABA KIZLAR SON OLARAK NE DURUMDASINIZ. DOKTORUM BANA BU MERKEZİN İSMİNİ SÖYLEDİ AMA BİLMİYORUM BENDE BAHÇECİ KIBRIS DÜŞÜNDÜM

Merhaba çok eskii bir konu ama banafa hastaneden bu merkez önerildi acaba sizin tedavi meoldu masıl biyet şabatatıar işgi başarı oranları madul dîğer yerlere göre çok pahalı şütfen bilgilendirin bu konuda

Merhaba ben kredi cekemedim o yuzden ertelemek zorunda kaldim ben insallah siizn olumlu sonuclarin butun belismeleri bzilerle paylasirsaniz seviniriz

Ben bug
Merhaba ben kredi cekemedim o yuzden ertelemek zorunda kaldim ben insallah siizn olumlu sonuclarin butun belismeleri bzilerle paylasirsaniz seviniriz
ün doğuş tüp bebek nerkeziyle görüştüm orası fiyatlar daha makül geldi bana ve ben kendi yumurtamls hiç tüp bebdk denemedim bana kendi yumurtamıda geliştirceklerini söylediler aynı zammda eğer emriyo olursa koyulacano olmaxsa doner emriyo koyulcanı söyledi ve dondurabilitiz dedi eğet gebelik oluşmasa kendi yumurtamla donra doner emmriyoyı koyarız dedi fîtatlarıda daha uygun 5000 yıro uçak ve kalacakter içinde

Ben her yeri arastirdik bana gynolife 2500 euro dedi hersey dahil cnm sana cok demisker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…