burda kimsse yok yrdimci olcak bende hastane arastiriyorum yorumlara bakiyorum mj atiyorum ama malesef yardimci olan yokKimse yokmuu ????yardımcı olabilecek
burda kimsse yok yrdimci olcak bende hastane arastiriyorum yorumlara bakiyorum mj atiyorum ama malesef yardimci olan yok
canım merhaba sen nerede arastırıyorsun? aklında sorular vsa sorabilirsin bana ben ön grüşme yaptı m bu hastaneyle
canım merhaba sen nerede arastırıyorsun? aklında sorular vsa sorabilirsin bana ben ön grüşme yaptı m bu hastaneyle[/QUOT
MERHABA kibrista hastane arastiriyorum denasyon ve guvenilir hastane ama malesef bir sonuc alamadim su an kibrista dunya tup bebek
merkeziyle gorusme yapiyorum
Merhaba bebeğinize kavuştunuzmu ?merhabalar aranızda Kıbrıs'a tüp bebek için gidecek ve gitmiş olanlar lütfen burada paylaşın arkadaşlarımızı aydınlatalım kısa ve öz yazıyorum daha henüz gitmedim Şubat başı gideceğim inşallah Enver kurt doktor beyle görüşme yaptım ön görüşme şimdilik herşey yolunda sorularınız olursa bekliyorum mutlaka birbirimize destek olalım gelin bunun üstesinden beraber kalkalım kızlar
Merhaba bebeğinize kavuştunuzmu?burda kimsse yok yrdimci olcak bende hastane arastiriyorum yorumlara bakiyorum mj atiyorum ama malesef yardimci olan yok
bizde düşünüyoruz detaylı bilgi verirmisinizMerhabalar,Kıbrısta Tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa,merkezlerimiz ve Doktorlarımızla ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Merbizde düşünüyoruz detaylı bilgi verirmisiniz
Nedediler yazar musin Elif
Merhaba bebeğinize kavuştunuzmu ?
henüz gitmedim zayıflamaya çalışıyorum diyetisyene başladım zayıfladiktan sonra durumuma göre hareket edicem
MERHABA KIZLAR SON OLARAK NE DURUMDASINIZ. DOKTORUM BANA BU MERKEZİN İSMİNİ SÖYLEDİ AMA BİLMİYORUM BENDE BAHÇECİ KIBRIS DÜŞÜNDÜMbizde düşünüyoruz detaylı bilgi verirmisiniz
Merhaba çok eskii bir konu ama banafa hastaneden bu merkez önerildi acaba sizin tedavi meoldu masıl biyet şabatatıar işgi başarı oranları madul dîğer yerlere göre çok pahalı şütfen bilgilendirin bu konudacanım merhaba sen nerede arastırıyorsun? aklında sorular vsa sorabilirsin bana ben ön grüşme yaptı m bu hastaneyle
Merhaba, bende yeni orda işlemlerime başladım tüp bebek için orda Dr.Murat Önal ile tedavimize başladık hasta koordinatörü vs çok ilgili herkes yardımcı dr beyde genc dinamik tüm konuya fazlasıyla hakim biri öneririm instagram facebook websayfası da mevcut bakmak istersen. İnşallah en hayırlısı olsun herkes için
ün doğuş tüp bebek nerkeziyle görüştüm orası fiyatlar daha makül geldi bana ve ben kendi yumurtamls hiç tüp bebdk denemedim bana kendi yumurtamıda geliştirceklerini söylediler aynı zammda eğer emriyo olursa koyulacano olmaxsa doner emriyo koyulcanı söyledi ve dondurabilitiz dedi eğet gebelik oluşmasa kendi yumurtamla donra doner emmriyoyı koyarız dedi fîtatlarıda daha uygun 5000 yıro uçak ve kalacakter içindeMerhaba ben kredi cekemedim o yuzden ertelemek zorunda kaldim ben insallah siizn olumlu sonuclarin butun belismeleri bzilerle paylasirsaniz seviniriz
Ben bug
ün doğuş tüp bebek nerkeziyle görüştüm orası fiyatlar daha makül geldi bana ve ben kendi yumurtamls hiç tüp bebdk denemedim bana kendi yumurtamıda geliştirceklerini söylediler aynı zammda eğer emriyo olursa koyulacano olmaxsa doner emriyo koyulcanı söyledi ve dondurabilitiz dedi eğet gebelik oluşmasa kendi yumurtamla donra doner emmriyoyı koyarız dedi fîtatlarıda daha uygun 5000 yıro uçak ve kalacakter içinde
danosyon içinmi 2500 yuro dediler nereyi araştırdınız doğuş tüo bebek ve mucize ekip nasıl acabaBen her yeri arastirdik bana gynolife 2500 euro dedi hersey dahil cnm sana cok demisker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?