- Konu Sahibi nisanurs98
İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın sağlıkla bebegini kucagına alırsın canımAy insallahh dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın sağlıkla bebegini kucagına alırsın canımAy insallahh dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur![]()
Aminn cumanın huzu suyu hürmetine kabul etsin rabbimİnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın sağlıkla bebegini kucagına alırsın canım![]()
Merhaba aynı durumu bende yaşadım sıkarken ses çıktı ve bi kısmı geri çıktı gerildim açıkcası sizde en son durum nedir böyle olması normalmiymişSperm değil canım jeli sıktım sıkarken baya ses yaptı neden bilmiyorum taşma sesi gibi foşursonra baktm çıktı birazı ilişki olmadan önce yani
O kadar normalMerhaba aynı durumu bende yaşadım sıkarken ses çıktı ve bi kısmı geri çıktı gerildim açıkcası sizde en son durum nedir böyle olması normalmiymiş
Benn 28 haftalık hamileyimVar mı bu jeli kullanıp hamile kalan kızlar? Gördüğüme göre baya olumlu yorumları var
Maşallah ☺Benn 28 haftalık hamileyim
2 yıldır deniyorduk evlendigimizden beri yani 3 yılımıza 1 ay kala bebegimize kavusucsz insallahMaşallah ☺ben de aldım bakalım bu ay kullanıcam
siz ne kadar zamandıe deniyordunuz
Yaa hayırlı olsunnn2 yıldır deniyorduk evlendigimizden beri yani 3 yılımıza 1 ay kala bebegimize kavusucsz insallah
Ben deBende bu ay ilk kez kullandım kızlar yumurtlama günü ve sonraki gün 2 defa kullandim
Benim bat 23 Mayıs. Perşembe günü çatlatma iğnesi oldum o yüzden ağrılarım oluyor ama iğne etkisi sadece sizin ne zaman bat belirtiniz var miBen debelirti var mı bat ne zaman
Benim daha çatlama olmadı iki gün sonra olur muhtemelen inşallah..Benim bat 23 Mayıs. Perşembe günü çatlatma iğnesi oldum o yüzden ağrılarım oluyor ama iğne etkisi sadece sizin ne zaman bat belirtiniz var mi
Merhaba gynoseed olani mi kullandiniz?İnsallahhayir esimde sorun yoktu bende de duzensiz yumurtlama vardi 3 kere femara ce catlatma iğnesi kullandim olmamisti
Ben eşime yaptırıyodumYaa hayırlı olsunnnben de bu ay kullanıyorum bakalım dokuz aydır deniyoruz
Yalnız kullanması biraz rahatsızlkk veriyor çubuğun hepsini içeri alamıyorum ucundan içeri sıkıyorum inşallah olur böyle de![]()
Niye kız daha kolay valla daha iyi yapıyolar bosver hahaAy öyle daha kötüü![]()
Yok ya kendim yaparım jfjfjfj zor işlerNiye kız daha kolay valla daha iyi yapıyolar bosver haha