- 18 Nisan 2025
- 26
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi nisanurs98
Hangisini kullandınız jel Gynella mi Gynoseed miBende jel ile hamile kaldım 27 gün kaldı kavuşmaya hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisini kullandınız jel Gynella mi Gynoseed miBende jel ile hamile kaldım 27 gün kaldı kavuşmaya hayırlısı olsun
GynoseedHangisini kullandınız jel Gynella mi Gynoseed mi
Ben şuan Klomen kullanıyorum bitince ovülasyonda jeli kullansam mı acabaBende jel ile hamile kaldım 27 gün kaldı kavuşmaya hayırlısı olsun
Ben klomen kullandım hiçbir işe yaramadı jel işe yaradı bence kullan sende şuan bebegim 45 günlükBen şuan Klomen kullanıyorum bitince ovülasyonda jeli kullansam mı acaba

Gerçekten mı şuan bana çok büyük umut oldun hamilenin duası kabul olur derler bize çok dua et olur muBen klomen kullandım hiçbir işe yaramadı jel işe yaradı bence kullan sende şuan bebegim 45 günlük

Rabbim isteyen her aileye nasip etsinGerçekten mı şuan bana çok büyük umut oldun hamilenin duası kabul olur derler bize çok dua et olur mu
 dualarım sizinle denemekten hiçbir zarar gelmez deneyin inşallah vesile olur
 dualarım sizinle denemekten hiçbir zarar gelmez deneyin inşallah vesile olurBende aynı şekilde bunu kullandığım ay hamile kaldım bebeğim 40 günlük şuan Allah sanada nasip etsin inşallahGerçekten mı şuan bana çok büyük umut oldun hamilenin duası kabul olur derler bize çok dua et olur mu

Merhaba jeli nasıl kullanıcaz ben mesela yumurtlama günümü bilmiyorum ama test almama zaten jel ve takviye eşimede alınca 3 bine geliyorMaşallah ☺ben de aldım bakalım bu ay kullanıcam
siz ne kadar zamandıe deniyordunuz
Bende merak ettim ilişki başlamadan önce mi kullanmak gerekiyorMerhaba jeli nasıl kullanıcaz ben mesela yumurtlama günümü bilmiyorum ama test almama zaten jel ve takviye eşimede alınca 3 bine geliyor
Evet bi 5 dakika önce kullanmak yeterli oluyorBende merak ettim ilişki başlamadan önce mi kullanmak gerekiyor
Ben artık testide aldım valla Jeli ilişkiden 5 dk önce kullanıcakmışıxBende merak ettim ilişki başlamadan önce mi kullanmak gerekiyor
Ama ovulasyon kullan jeli öyle kullan içinde 8 adet varmış boşa gitmesin 2,3 ay kullanırsın pil gördük çeBende merak ettim ilişki başlamadan önce mi kullanmak gerekiyor