- Konu Sahibi TuruncuAnne
-
Benim pazar günü gibi bat canımSonuclari nasil regl oldunuz mu
Canım diğer konuda konuştuğun da benimSonuclari nasil regl oldunuz mu
Belirtilerin neydi canım benim bat pazar gibi cok adet olacak gibi agrım varCanım diğer konuda konuştuğun da benimevet hamileyim
Pardon canim dikkat etmedimCanım diğer konuda konuştuğun da benimevet hamileyim
Bendede adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var canım.. sürekli değil ama ara ara çok başım ağrıyo.. beyaz losyon akıntım var ama çok fazla değil.... idrarımda keskin bir koku var..gögüslerimde ağrıyo..Belirtilerin neydi canım benim bat pazar gibi cok adet olacak gibi agrım var
Benimde dün adet olacak gibi alt karnım agrıdı gögüslerim cok sis degil ama acı var akıntım cok yok canım bakalım insallah vardır benimde sanada hayırlı olsun tekrarBendede adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var canım.. sürekli değil ama ara ara çok başım ağrıyo.. beyaz losyon akıntım var ama çok fazla değil.... idrarımda keskin bir koku var..gögüslerimde ağrıyo..
Teşekkür ederim canım.. benzer belirtilerimiz.. İnşallah müjdeli haberi sende alırsın bu ayBenimde dün adet olacak gibi alt karnım agrıdı gögüslerim cok sis degil ama acı var akıntım cok yok canım bakalım insallah vardır benimde sanada hayırlı olsun tekrar
Canım sonucun ne oldu gebe misinBenimde dün adet olacak gibi alt karnım agrıdı gögüslerim cok sis degil ama acı var akıntım cok yok canım bakalım insallah vardır benimde sanada hayırlı olsun tekrar
Yok canım regl oldumCanım sonucun ne oldu gebe misin
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay nasip olsunYok canım regl oldum
Amin canımmmHayırlısı olsun canım önümüzdeki ay nasip olsun
Bende yapmadı sizde enfeksiyon vs varsa o etkilemiş olabilirMerhaba, gynoseed ilk sıktığınız an sizdede hafif yanma yaptımı acaba
En büyük korkum o işteBende yapmadı sizde enfeksiyon vs varsa o etkilemiş olabilir
Merhaba.. ben jeli ilk kullanımda hamile kalmıştım ama sağlıksız gebelik oluştu.. bebeğim gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım malesef. Bunda jelin etkisi varmı bilmiyorum tabiMerhabalar kızlar bende jeli almayı düşünüyorum tavsiye edersiniz bazı kötü yorumlar duydum sağlıksız spermler ilerlemesine neden oluyormuş diye önerir misiniz faydasını gördünüz mu kararsız kaldım çok yeterli bilgide yok malesef yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim. amin hepimize nasip etsinÇok üzüldüm başınız sağolsun Allah sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin canimovulasyonla birlikte mi kullandin bir kaç yerde böyle okudum malesef tereddüt ettim
Teşekkür ederim. amin hepimize nasip etsin. Evet ovulasyon testiyle birlikte kullandım.. yumurtlama ve çatlama günlerinde toplam 3 gün kullanmıştım..
İnşallah canım aminAmin canım Allah utandirmasin hayırlı sağlık sonuclar elde ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?