Gynoseed jel kullananlar bakabilirmi?

Belirtilerin neydi canım benim bat pazar gibi cok adet olacak gibi agrım var
Bendede adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var canım.. sürekli değil ama ara ara çok başım ağrıyo.. beyaz losyon akıntım var ama çok fazla değil.... idrarımda keskin bir koku var..gögüslerimde ağrıyo..

Benimde dün adet olacak gibi alt karnım agrıdı gögüslerim cok sis degil ama acı var akıntım cok yok canım bakalım insallah vardır benimde sanada hayırlı olsun tekrar

Benimde dün adet olacak gibi alt karnım agrıdı gögüslerim cok sis degil ama acı var akıntım cok yok canım bakalım insallah vardır benimde sanada hayırlı olsun tekrar
Teşekkür ederim canım.. benzer belirtilerimiz.. İnşallah müjdeli haberi sende alırsın bu ay

Merhabalar kızlar bende jeli almayı düşünüyorum tavsiye edersiniz bazı kötü yorumlar duydum sağlıksız spermler ilerlemesine neden oluyormuş diye önerir misiniz faydasını gördünüz mu kararsız kaldım çok yeterli bilgide yok malesef yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba.. ben jeli ilk kullanımda hamile kalmıştım ama sağlıksız gebelik oluştu.. bebeğim gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım malesef. Bunda jelin etkisi varmı bilmiyorum tabi

Çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin canim ovulasyonla birlikte mi kullandin bir kaç yerde böyle okudum malesef tereddüt ettim

Çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin canim ovulasyonla birlikte mi kullandin bir kaç yerde böyle okudum malesef tereddüt ettim
Teşekkür ederim. amin hepimize nasip etsin . Evet ovulasyon testiyle birlikte kullandım.. yumurtlama ve çatlama günlerinde toplam 3 gün kullanmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…