• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gynoseed jel kullananlar

Ben kullandığım ay gebe kaldım ama jelden kaynaklı mı bilmiyorum tabi ay o ovülasyon teste kullanmıştım
İyi günler bende gynoseed jeli kullanmak istiyorum ama etkileri nasıldır yada yan etkisi var mı merak ediyorum sizde nasıl etkisi oldu işe yaradı mı herhangi bir enfeksiyon gibi bı şey oldu mu

Merhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bu jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu. 😊
İyi günler bende gynoseed jeli kullanmak istiyorum ama tereddüt ediyorum bı zararı olur mu siz memnun kaldınız mı veya doktorunuza sordunuz mu bunu kullanmak sorun olur mu diye hamilelik için

Bir gebenin günlüğünden ben de çok ürün aldım. Ama bende işe yaramadı. Ben nihalin bahçesinden hayıt macunu diye geçiyor. Ama düşünce doktor klomen ya da femara yazınca o macunu kullandım her zaman yumurtam oluştu gelişti çatladı. En sonunda eşime de de kuvvet macunu aldım aldığım kişi 2 kavonoz bitmeden işe yaramaz demişti hamile olduğumu öğrenince de eşim 2. Kavonozda sperm testi verdi sayılarında inanılmaz değişiklik olmuş sıfırdı 18 e çıkmış herkese tavsiye ediyorum. Bu yol tozlu zahmetli uğraştırıcı kimse anlamaz bizi bizden başka
İyi günler dediğiniz macunları nerden aldiniz acaba site üzerinden mi

İyi günler bende gynoseed jeli kullanmak istiyorum ama etkileri nasıldır yada yan etkisi var mı merak ediyorum sizde nasıl etkisi oldu işe yaradı mı herhangi bir enfeksiyon gibi bı şey oldu mu
Bende kullandım daha öncede kullanmıştım gebelik oluşmadı bu ay daha belli deil. Bi sıkıntı yasamadım elhamdülillah. Öncekinde hafif yanma olmustu ama sıkıntı değil

Back
X