- 3 Aralık 2024
- 52
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi uzgunkuslar
-
Canım ben bu ay yumurtam çatladığı günki ilişkide 1 kere kullandım jeli şuan regl olmama 5 gün var test yaptım sabah silik çizgi çıktı inşallah vardır bekliyorumBu ay jeli almayı düşünüyorum.. Kullanıp hamile kalan var mıı
Hamilemiyim bilmiyorum ama jel işe yarıyor gibi ben 1 kere kullandım diğer ay yumurtlama zamanı 3-4 kez kullanmayı düşünüyorumBu ay jeli almayı düşünüyorum.. Kullanıp hamile kalan var mıı
Görüyorum çizgiyiCanım ben bu ay yumurtam çatladığı günki ilişkide 1 kere kullandım jeli şuan regl olmama 5 gün var test yaptım sabah silik çizgi çıktı inşallah vardır bekliyorum
Prodoctor canımGörüyorum çizgiyiartımed freeley degildir inşallah test
İnşallah vardır.. jel nasıl kullanılıyor canım? Eşime çaktırmadan kullanmam lazımCanım ben bu ay yumurtam çatladığı günki ilişkide 1 kere kullandım jeli şuan regl olmama 5 gün var test yaptım sabah silik çizgi çıktı inşallah vardır bekliyorum
Canım benimde eşimin haberi yok hshxhsjd tüpte geliyor uzun bi ucu var içine yerleştirip sıkıyorsun bütün tüpü ilişkiden önce lavaboda falan sıkabilirsin canım benim eşin farketmedi bileİnşallah vardır.. jel nasıl kullanılıyor canım? Eşime çaktırmadan kullanmam lazım
Bu jel haricinde tedavi gordunuzmu? Klomen vs. Bende gordum çizgiyi inşallah saglikla ilerlerCanım ben bu ay yumurtam çatladığı günki ilişkide 1 kere kullandım jeli şuan regl olmama 5 gün var test yaptım sabah silik çizgi çıktı inşallah vardır bekliyorum
Tamam canım deneyeceğim inşallahCanım benimde eşimin haberi yok hshxhsjd tüpte geliyor uzun bi ucu var içine yerleştirip sıkıyorsun bütün tüpü ilişkiden önce lavaboda falan sıkabilirsin canım benim eşin farketmedi bile
Bu jel haricinde tedavi gordunuzmu? Klomen vs. Bende gordum çizgiyi inşallah saglikla ilerler
Belki hic belirti olmayan hissetmedigin anda gelir bebisinMart ayında rahim filmi çekildi
Bu ay 5 gün letu kullandım
Ovulasyon testi ile takip ettim
Ama hiç belirtim yok sadece bende yumurtlama döneminden sonra krem gibi beyaz akıntı oldu şuan o da geçti arada bi kasığım ağrıyor ama geçen aylardada ağrırdı hamileysem hiç belirtm yok yani
Canım jelin hiç yan etkisi yok bence hatta ilişki daha kolay oldu diyebilirim ben 1 kez kullandım hamile kalmazsam bu ay diğer ayda kullanacağımBelki hic belirti olmayan hissetmedigin anda gelir bebisin
Bende o jeli istiyordum ama korktum enfeksiyon vs yapar diye klomen kullandim bu ay 11-12 mayis gibi reglim bekliyorum ama klomen asiri hormon dengemi bozdu aldigim gunden beri farkli belirtilerim var .
Canım benimde eşimin haberi yok hshxhsjd tüpte geliyor uzun bi ucu var içine yerleştirip sıkıyorsun bütün tüpü ilişkiden önce lavaboda falan sıkabilirsin canım benim eşin farketmedi bile
Kız niye saklıyorsunuz eşinizden djjfjfİnşallah vardır.. jel nasıl kullanılıyor canım? Eşime çaktırmadan kullanmam lazım
Psorodktor kolay kolay cizgi cıkarmaz bence hamilesin ☺Mart ayında rahim filmi çekildi
Bu ay 5 gün letu kullandım
Ovulasyon testi ile takip ettim
Ama hiç belirtim yok sadece bende yumurtlama döneminden sonra krem gibi beyaz akıntı oldu şuan o da geçti arada bi kasığım ağrıyor ama geçen aylardada ağrırdı hamileysem hiç belirtm yok yani
Canım bilmezse daha rahat ilişki olur diye düşündümKız niye saklıyorsunuz eşinizden djjfjfben siparişi verdim şimdi ☺
Ayyy amin aminnnPsorodktor kolay kolay cizgi cıkarmaz bence hamilesin ☺
Jdjdjd ay ne ponçikCanım bilmezse daha rahat ilişki olur diye düşündümkorkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?