Gynoseed Jel

uzgunkuslar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
52
6
1
26
Herkese merhaba
Ben 2 gündür bir gebenin günlüğünden aldkğım ovülasyon testiyle gynoseed jel kullanıyorum. İki gündür yoğun çizgi gördüm ve jelle birlikte ilişkiye girdim ama jeli sıkarken bir kısmı geri akıyor acaba bu durumu yaşayan var mı ?

Bu ay jeli almayı düşünüyorum.. Kullanıp hamile kalan var mıı
Canım ben bu ay yumurtam çatladığı günki ilişkide 1 kere kullandım jeli şuan regl olmama 5 gün var test yaptım sabah silik çizgi çıktı inşallah vardır bekliyorum

Eklentiler

• IMG_3476.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_3477.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 14
Canım ben bu ay yumurtam çatladığı günki ilişkide 1 kere kullandım jeli şuan regl olmama 5 gün var test yaptım sabah silik çizgi çıktı inşallah vardır bekliyorum
İnşallah vardır.. jel nasıl kullanılıyor canım? Eşime çaktırmadan kullanmam lazım

İnşallah vardır.. jel nasıl kullanılıyor canım? Eşime çaktırmadan kullanmam lazım
Canım benimde eşimin haberi yok hshxhsjd tüpte geliyor uzun bi ucu var içine yerleştirip sıkıyorsun bütün tüpü ilişkiden önce lavaboda falan sıkabilirsin canım benim eşin farketmedi bile

Bu jel haricinde tedavi gordunuzmu? Klomen vs. Bende gordum çizgiyi inşallah saglikla ilerler

Mart ayında rahim filmi çekildi
Bu ay 5 gün letu kullandım
Ovulasyon testi ile takip ettim
Ama hiç belirtim yok sadece bende yumurtlama döneminden sonra krem gibi beyaz akıntı oldu şuan o da geçti arada bi kasığım ağrıyor ama geçen aylardada ağrırdı hamileysem hiç belirtm yok yani

Belki hic belirti olmayan hissetmedigin anda gelir bebisin
Bende o jeli istiyordum ama korktum enfeksiyon vs yapar diye klomen kullandim bu ay 11-12 mayis gibi reglim bekliyorum ama klomen asiri hormon dengemi bozdu aldigim gunden beri farkli belirtilerim var .

Canım jelin hiç yan etkisi yok bence hatta ilişki daha kolay oldu diyebilirim ben 1 kez kullandım hamile kalmazsam bu ay diğer ayda kullanacağım

Canım benimde eşimin haberi yok hshxhsjd tüpte geliyor uzun bi ucu var içine yerleştirip sıkıyorsun bütün tüpü ilişkiden önce lavaboda falan sıkabilirsin canım benim eşin farketmedi bile
Kız niye saklıyorsunuz eşinizden djjfjf ben siparişi verdim şimdi ☺

Psorodktor kolay kolay cizgi cıkarmaz bence hamilesin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…