• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gynoseed kullanan var mı ?

Hll95

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
13
Arkadaşlar merhaba. Gynoseed diye bir ürün varmış hamile kalmaya baya yardımcı oluyormuş. Hatta tüp Bebekle olmayıp bu ürünle hamile kalan varmış. Eşimde varikosel var. Bu ürünü kullanan var mı ? Kullansam yardımcı olur mu acaba varikosel olmasına rağmen

Eklentiler

• Screenshot_2026-03-28-22-17-16-365_trendyol.com.webp
    Screenshot_2026-03-28-22-17-16-365_trendyol.com.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar merhaba. Gynoseed diye bir ürün varmış hamile kalmaya baya yardımcı oluyormuş. Hatta tüp Bebekle olmayıp bu ürünle hamile kalan varmış. Eşimde varikosel var. Bu ürünü kullanan var mı ? Kullansam yardımcı olur mu acaba varikosel olmasına rağmen
Ben kullandım nasip olmadı inşaallah sen tez vakit hamile kalırsın hayırlı ve kolay sekilde❤️

Ben kullandım nasip olmadı inşaallah sen tez vakit hamile kalırsın hayırlı ve kolay sekilde❤️
Yorumları çok iyi sizde nasıl işe yaramadı şaşırdım valla. Tabi herkeste ise yarayacak diye bişey yok. İnşallah size de nasip olur 😍

Yorumları çok iyi sizde nasıl işe yaramadı şaşırdım valla. Tabi herkeste ise yarayacak diye bişey yok. İnşallah size de nasip olur 😍
Allahın takdiri bacım nasip olmayınc olmuyor işte. Benim çikolata kistlerim var birdé hersey bahane elbet

Ben de 2 ay kullandım ama olmadı kuzum inşallah sebep olur ve sana fayda eder ♥️

Kızlar ben bu Jeli birkaç gündür kullanıyorum ama hafif kırmızı bir akinti oluyor sizde de oldu mu

Bende akıntı gibi bişey olmadı ben de yeni kullandım ilk kez bu ay benim eşimde de varikosel var inşallah güzel sonuçlar alırız

Kusura bakmayın geç cevap vermek durumunda kaldım ben ilk denediğimde bi sonuç alamadım çünkü ovülasyon testimde hiç tam pik göremedim bu ay piki gördüğümde değerlendirdim bakalım Allahtan ümit kesilmez siz denediniz mi bu süre içinde

Denedim hamileyim bu ay yeni öğrendim :) ama onu kullandığım gün kalmamışım o mu işe yaradı kendiliğimden ni kaldım onu bilemiyorum :)

Denedim hamileyim bu ay yeni öğrendim :) ama onu kullandığım gün kalmamışım o mu işe yaradı kendiliğimden ni kaldım onu bilemiyorum :)
Ben de bu ay kullandım. Kullandıktan sonraki gün kırmızı kanamam oldu bir damla sonra geçti. Beklenen adet tarihime 8 gün kaldı bekliyorum bakalım 🥰🥰🥰

Ben de bu ay kullandım. Kullandıktan sonraki gün kırmızı kanamam oldu bir damla sonra geçti. Beklenen adet tarihime 8 gün kaldı bekliyorum bakalım 🥰🥰🥰
İnşallah güzel haberler alırsın canım :)

İnşallah güzel haberler alırsın canım :)
Ayy hayırlı olsunnn inşallah çok sevindim böyle şeyler duyunca ümitleniyorum benim eşimde varikosel var o yüzden çok önerildiğini gördüm bu sitede

Ben de dpo 8 deyim bende bekliyorum 🤷🏼‍♀️

Ayy hayırlı olsunnn inşallah çok sevindim böyle şeyler duyunca ümitleniyorum benim eşimde varikosel var o yüzden çok önerildiğini gördüm bu sitede

Teşekkür ederim inşallah sizden de en yakın zaman da güzel haberler alalım 🧿🫶🏻

Back
X