- Konu Sahibi pinaripekci
-
hafta sonu nasıl olur hava kızlar baktınız mı hıc ,ona gore gıyınelım..:)
bı de biz theshe ıle gec gleıcez bırazcık gibi gorunyor ..cünkü benim dershanem zaten 12.15 te bıtıyor cıkana kadar 12,30 olsa en erken 1.30 da orada oluruz o da en erkenı ,yagmurluyken daha da uzayarak degısebılır süre :))
canım ben karşıyakadayım istersen buluşabiliriz.12.30.da iskelede ol. istersen özelden telefonunu yaz. buluşabilelim....
kızlar hafta sonu hava 10-13 derece olacakmıŞ ve ne yazıkkİ yaĞmurlu..ama olsun demİİİİİ???
evet canım olsun kesınlıkle ıptal etmeyelım gelebılen gelir.kapalı mekan zaten gıtcegımz yer dımı sorun olmaz yagmur
evet cnm bencede sorun yok..şekermiyiz eriyelim değilmi ama?? kaydirigubbakcemile3
köftecide rezervasyon yaptım..
kÖftecİ rasİm menÜ Şeklİnde ÇalıŞtıĞını sÖyledİ..her menÜ 11tl
menÜ Şunlardan oluŞuyor
bİr ÇeŞİt kÖfte-salata ya da patates-İÇecek
haskahveyİ de aradım.rezervasyon yapmadıklarını ancak o gÜn ve saatte 20 kİŞİ İÇİn uygun olabİleceklerİnİ sÖyledİ..haskahve kapalı alan ancak denİz tarafına Çıkıp sİgara İÇen arkadaŞlarım sİgaralarını İÇebİlİrler..kÖftecİ rasİmde İse aÇık ve kapalı olmak Üzre İkİ alan var bİldİĞİm kadarıyla..havanın durumuna gÖre hepbİrlİkte karar verİrİz ne yapacaĞımıza deĞİlmİ?
yağmurlu olması kötü oldu yaa mafoldumben
ama kalabalık olcaz
ne güzel hihoyyyt
inşallah hava bugünkü gibi olmaz mafoldumben
meteorolojiden edindiğim bilgiye göre sağanak yağışlı olacak..ama bakarsın allah yüzümüze bakar..ama ne olursa olsun oradayız allahın izniyle tamam???
ee son durum nedır :))
nasıl yanı nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?