H kubra yılbaşına kadar 15 kilo veriyor. (79=>64)

H kubra

Başarısız olmaktan korkma, ölmezsin ;)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
368
264
18
37
Kilo bildirimi yapacağım günlüğüm..

79.6 79.078.97978.377.778.2

[td]3Ekim[/td] [td]4Ekim[/td] [td]5Ekim [/td] [td]6Ekim [/td][td]7Ekim[/td][td]8Ekim[/td][td]9Ekim[/td]

???????

[td]10Ekim[/td] [td]11Ekim[/td] [td]12Ekim [/td] [td]13Ekim [/td][td]14Ekim[/td][td]15Ekim[/td][td]16Ekim[/td]

Son düzenleme:
oowww tbrk ederim 79 olmuşsun :)
hadi bende sana katılayım
ocağa kadar 20 kilo da benden olsun :)
karataya devam dimi?

oowww tbrk ederim 79 olmuşsun :)
hadi bende sana katılayım
ocağa kadar 20 kilo da benden olsun :)
karataya devam dimi?
20 kilomu :) çok iddialı ;)
Ben 15 veremesemde 10 vericem inşallah.

Karatay'da ufak değişiklikler yapıyorum. Yasaklarını yemiyorum ama.

20 kilomu :) çok iddialı :KK66:
Ben 15 veremesemde 10 vericem inşallah.

Karatay'da ufak değişiklikler yapıyorum. Yasaklarını yemiyorum ama.
yok cnm yaa idaalı olmak değil vermem gerekiyor artık :)

İşim çok zor. -600 bugün ama daha önümde çok kilo var.
Kilo alsam da versemde, tekrar alıp tekrar versemde,
Ne olursa olsun ASLA VAZGEÇMİCEM.
Gidecek o 15 kilo o kadar...

İşim çok zor. -600 bugün ama daha önümde çok kilo var.
Kilo alsam da versemde, tekrar alıp tekrar versemde,
Ne olursa olsun ASLA VAZGEÇMİCEM.
Gidecek o 15 kilo o kadar...
:nazar::nazar::nazar: Maşallah canım iyi gidiyosun :KK200:

Süpersin! 6 ekimden sonra gaza geldin sanırım :)
:) aynen +yı görünce çok canım sıkılmıştı. Bundan sonra + görmek istemiyorum yaa..
Sen naptın lahana kürünü? işe yaradı mı?

:) aynen +yı görünce çok canım sıkılmıştı. Bundan sonra + görmek istemiyorum yaa..
Sen naptın lahana kürünü? işe yaradı mı?
yarıyor galiba çok değil ama 300-400 verdim, yarın bildirim yapıcam bugün bitti ilk 7 günü.

Burayamı toplandınız rastgele gordm :) merhabalar umarım en guzel sekılde verırsınız kızlar H kubra H kubra ne gıbı degısıklıkler yaptın bende tam ayak uydramıyorum acıkmıyorum ama emzrdgm ıcınmı bılmem elım ayagım tıtrıyor

Burayamı toplandınız rastgele gordm :) merhabalar umarım en guzel sekılde verırsınız kızlar H kubra H kubra ne gıbı degısıklıkler yaptın bende tam ayak uydramıyorum acıkmıyorum ama emzrdgm ıcınmı bılmem elım ayagım tıtrıyor
Evet canım ben şuan için Karatay diyetini uygulamıyorum. Çok sıkı bir diyetteyim. Çünkü 15 kilo vermem lazım. 1ocağa kadar buna devam edecem. Sonra genel olarak karataya bağlı kalıp beslenecem..

Sende mi Karatay uyguluyordun?

Evet canım ben şuan için Karatay diyetini uygulamıyorum. Çok sıkı bir diyetteyim. Çünkü 15 kilo vermem lazım. 1ocağa kadar buna devam edecem. Sonra genel olarak karataya bağlı kalıp beslenecem..

Sende mi Karatay uyguluyordun?
Evet yapmaya calısıyorum ama alıskanlıklar cok ızın vermıyor umarım basarabılırsın smdı nasl bır duzen otrttun

Evet yapmaya calısıyorum ama alıskanlıklar cok ızın vermıyor umarım basarabılırsın smdı nasl bır duzen otrttun
Gerçekten karatayı hayatına yerleştirmek çok emek istiyor. Çocuklarımız kek poğaça istiyor.Eşimiz Profiterol istiyor. Misafirler baklava kola getiriyor. Gelde el sürme :)
Ben şuan sıfır şeker sıfır tuz içeren bir diyet yapıyorum. 2ay Salça bile yok.
Doktorum kendine özel yemek yapacaksın dedi. Buda kolay değil ama napalım. Mecbur. 3 ayda hedefime ulaşmak istiyorum. Ne olur yardımcı olalım birbirimize.destek olalım.

Gerçekten karatayı hayatına yerleştirmek çok emek istiyor. Çocuklarımız kek poğaça istiyor.Eşimiz Profiterol istiyor. Misafirler baklava kola getiriyor. Gelde el sürme :)
Doktorum kendine özel yemek yapacaksın dedi. Buda kolay değil ama napalım. Mecbur. 3 ayda hedefime ulaşmak istiyorum. Ne olur yardımcı olalım birbirimize.destek olalım.
Elımden gelenı yaparım buraya sık gıren bırıyım ama sunu soylıyım tuzsuzluk gercekten zor halsız bırakıyor ınsanı hele bırde spor yapıcaksan yandın tansyonun dusmesın dıkkat et 3ayda 10kg dan fazla ıyı cesaret ınsallah yaparsın cok ısterım. Ve karataya gelınce sıddetle katılıyorum sana ımkansızı basarmak benm ıcın

Elımden gelenı yaparım buraya sık gıren bırıyım ama sunu soylıyım tuzsuzluk gercekten zor halsız bırakıyor ınsanı hele bırde spor yapıcaksan yandın tansyonun dusmesın dıkkat et 3ayda 10kg dan fazla ıyı cesaret ınsallah yaparsın cok ısterım. Ve karataya gelınce sıddetle katılıyorum sana ımkansızı basarmak benm ıcın
Evet günde 35 dk yürüyüşümde var.
Daha doktor tuzsuz peynir,yağsız yoğurt falan dedi de eşim okadar sıkma dedi. Onları normal yiyorum. Ama ana öğünler 0 tuz.
3ayda 15 kilo normalden biraz Fazla ama yapılmayacak kadar tehlikeli değil.
normali ayda 4 kilo zaten.Dur bakalım nasıl olacak.

Başaracaksın inş. tam destek :)

Back
X