H&M'de Korkunç İndirim!

chupee

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
62
0
16
İstanbul
Kızlarr, biliyorsunuz H&M, Shopping fest'ten bu yana indirimde. İndirmiler Yüzde 50 civarındaydı. Yalnız bugün gittiğimde gördüm ki o yüzde 50 indirimli etiketlere bir kez daha yüzde 50 indirim uygulanmış. Yani etiketin yarısının da yarısı:) Yazlık ürünlerin hepsinde değil tabi indirim, bir kısmında var. İndirimli ürünlerin büyük kısmını sonbahar ve kış ürünleri oluşturuyor. Ama kışa hazırlık için gerçekten uygun fiyatlar var. 15-25 tl'ye ceketler, 5-10 tl'ye pantolonlar, 10-20tl'ye tişörtler, bluzler. 3-5 tl'ye tokalar, takılar. İç çamaşırlarında da benzer fiyatlar var: 5-10-20 tl. Kısacası size tavsiyem kızlar, alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, mutlaka H&M'e bir uğrayın derim:)

Son düzenleme:
h&m deki indirim duymuştum ama biraz uzak bize gidemedim birde çocuk reyonu nasıl acaba indirimleri ben kendimden çok kızıma aldığım için ama pek merak ettim şimdi yakında gidiyim :)

çocuk reyonunda ben pek indirim göremedim hediye almak için bakmıştım çorap, şapka ve camasırda vardı cocuklar için, ama kendime 5 şer tl ye pantalon ve hırka aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…