hαβεƦ$ιz ψεʍε/κ α†ακlαƦι

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Varolan kilomuzu nereye kadar koruyacagiz. Omur boyu diyet mi yapacagiz.

Bir gunluge yaz ve rahatla. Plan yap ve ona uy. Olmadi baska plan yap. Olmadi baska ...

.... ama diyet yaparken geri gelen kilolara asla izin verme.

Demek ki ; habersiz yememek gerekmis. Yerken yemek istediginden ol .

Dunku ve bugunku abur cubur saldirisindan sonra boyle bir konu acacagim belliydi .

Burada yediklerimi degil , tamamen yemediklerimi yazacagim.

Hayirli(si) olsun :)

Tam 11 hafta ve vermem gereken kilo nerdeyse ortalama 8-9 kilogram.

Kendime kisa kisa tavsiyeler :

DEVAM EDECEK ...

GUN A AklinYolu1
2 MAYIS 2018
9 MAYIS 2018
16 MAYIS 2018
23 MAYIS 2018
6 HAZIRAN 2018
13 HAZIRAN 2018
20 HAZIRAN 2018
27 HAZIRAN 2018
4 TEMMUZ 2018
11 TEMMUZ 2018
18 TEMMUZ 2018
[TD1] .. [/TD1] [TR][TH]5 MAYIS 2018 [/TH] [TD1] .. [/TD1] [/TR] [TD1]..[/TD1] [TR][TH]12 MAYIS 2018 [/TH] [TD1] .. [/TD1] [/TR] [TD1].. [/TD1] [TR][TH]19 MAYIS 2018 [/TH] [TD1] .. [/TD1] [/TR] [TD1].. [/TD1] [TR][TH]26 MAYIS 2018 [/TH] [TD1] .. [/TD1] [/TR]
[TR][TH]30 MAYIS 2018 [/TH] [TD1] .. [/TD1] [/TR]
[TD1]..[/TD1] [TD1]..[/TD1] [TD1] ..[/TD1] [TD1] ..[/TD1] [TD1] .. [/TD1] [TD1] .. [/TD1] [TD1] .. [/TD1]

[

Son düzenleme:
Kimsenin ne dedigi umrumda degil, kac kiloda oldugumda ama artik zararli yiyecekleri/icecekleri yeyip/icip vucuduma zarar vermek istemiyorum. Cok fazla asidik gida aliyor(d)um. Ilk baslarda zor gelebilir ama bi haftada alisirim gibime geliyor bakalim.

Yeni ben'e merhaba.

An itibariyle karidesli pirinc pilavina hayir dedim. Neden? cunku ac degilim . Detox suyumu iciyorum.

Son düzenleme:
Eveettt karidesli pilavimiz da bitti.

Bundan sonra bahanem yok, ilk uc gun gercekten yeni duzene alismak icin zor, o yuzden bazi yiyecekleri one surecegim. Dedigim gibi onemli olan su devrede kilo kaybetmek degil , benim icin saglikli duzene gecis. 7 gunu asarsam ben bu isi basaririm gibime geliyor.

29 Nisan baslangic gunum. Bitis gunu 55 kilo oldugum gun.

Tartilma gunlerim bu carsamba ve cumartesi.

Once karisesli pilavi reddettigin icin vaaay dedim ama yemissin neyse veda yemegi olsun :) insallah kisa zamanda hedefije ulasirsin

Once karisesli pilavi reddettigin icin vaaay dedim ama yemissin neyse veda yemegi olsun :) insallah kisa zamanda hedefije ulasirsin
Teoride yarin baslayacagim zaten. Bugun yediklerimden sonra bir anlami kalmadi. Yarin yiyemezdim zaten pilav filan yasak.

Icmedigim bir suru latte (m) var.

Burada cani abur cubur cektigi halde yemeyen kac kisi vardir. Tam da bu durumdayim su an. Gideyim bi bileeezikkk yapayim.

Yarin pazar ve bos gunum .
Sendeleme ihtimalim %50
pazartesi gunu %25
Sali %25.
Disarida oldugumda sadece serbest bolge ile destekleyecegim. Corba bile icmek istemiyorum disarida ne koyduklari belli degil.

Yani bu uc-7 gun bu gunlugun benden cekecegi var:)

63.6 kiloya indim su ana kadar sifir kacamak. Simdi detox suyumu iciyorum. Hedefim carsambaya kadar 61.2 ye inmek cunku bu kiloyu son iki haftada aldim. Sonrasi yavas yavas gitsede olur.

Bugun 63.8 kg . Dune gore giden 500 gram.

Hedefim aldigim son iki haftada aldigim kiloyu vermek.

Icmedigim latteler hala aklimda. 2. gun sendelersin 3. gun alisirsin.

Gune lattesiz baslamak cok guzel. Latte istedigimde direkt sut iciyorum artik.

Bugun 63.3 kg. Dune gore , 500 gram. Bir an once aldiklarimdan kurtulmak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…