ayy tövbe cin min sakın öyle bişey yapma arkadaşım.. bekle bakalım biraz daha elbet bir haber alırsın.. akrabalarından birilerine ulaşmaya çalış.. aranız gayet iyi problem yokken başını alıp gidecek hali yok ya..
birincisi sen nerde yaşıyosun sevgilin nerde?
ikincisi aranızda kötü bi konuşma oldu mu?
üçüncüsü işten neden çıkmış?
aramızda 20 dakikalık bir mesafe var aynı sehirlerdeyiz..
hayır oyle iyiki aramız hicbir sorunumuz yok ve gercekten deger verdigini hissedebiliyorum..
işten cıkmamıs kasadaki kız 2 gun gormeyince oyle demiş orda calısan arkadası köye gittiginden beri bende ulasamıyorum dedi :26:
muhtemelen sıkıntılı bi durumda, yoksa neden sana haber vermesin, ama bi şekilde sana ulaşmalıydı şu durumdayım merakk etme diye.çünkü böyle strese gireceğini düşünmesi gerekirdi. en son ne zaman konuştunuz?
telefon numaramıda degiştirdim ben yeni numaramı ezberede bilmiyor telefonunu biyerde unutmus olma ihtimalini dusunuyorum cunku uzunca bi sure aradım acan olmadı sonra kapandı..boyle ilgisiz bir adamda degildir sık sık arar sorar mesaj atar hatta ben bir gun boyunce cevap yazmadım diye cok merak etmişti boyle seylerede dikkat eder..en son salı gecesi gorustuk o sabaha karsı bikac mesaj atmıstı en son bu
şarjı bitmiş sanırım, bence geçerli bi nedeni vardır, dediğine göre ilgiside sevgiside gayet yerinde.aklına kötü şeyler getirme sıkıntıda yapma, unutma güzelim olmuşla ölmüşe çare yoktur. umarım biran önce haber alırsın. sabırı elden bırakıp kendini yıpratma, nasılsa dönüp dolaşacağı yer o şehir değil Mİ?
sıkıntıılı bir durumda büyük ihtimal o yüzden arayamıyordur. biraz daha bekle bakalım çok zor ama başka da çare yok gibi
Evet canım beklemek zor ama beklemelısın..
Bunda kotu bırsey goremedım..Yanı tartışmamışınız bir şey olmamiş..
Suan sıkıntılı olabılır babaannesi rahatsızlanmış apar topar gıtmışş.Bakamıyordur orda yoğundur sen kötü düşünme bence canım..En kısa zamanda haber alırsın inş tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?