haber alamıyorum

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
iyi akşamlar tam olarak 8 saattir sevgilimden haber alamıyorum asla böyle yapmış değildi ben gezideydim kendiside dün gece eve geç gelmişti düğünleri vardı uykusunu alamamış o sebeple öğlen saat 2 gibi uyuyacağını söyledi o saatten bu saate kadar halen ses yok çıldıracağım haber alabileceğim kimsede yok üstelik bugün öğlen 12 ye kadar uyudu yani geç yatıp erkende kalkmadı ki bu kadar uyusun insan bi lavaboyada mı kalkmaz su içme ihtiyacıda mı duymaz mutlaka kalkardı bu vakite kadar acaba bişey mi oldu :(

Geçen gün bende deliksiz tam 19 saat uyudum erkek arkadaşım kızmıştı oda birşey oldu sanmış . Belki oda yorgundur .. merak etme evine gitme ihtimalin var mi ? Aklına kötü şeyler getirme telefonu açık mi ?

Geçen gün bende deliksiz tam 19 saat uyudum erkek arkadaşım kızmıştı oda birşey oldu sanmış . Belki oda yorgundur .. merak etme evine gitme ihtimalin var mi ? Aklına kötü şeyler getirme telefonu açık mi ?

canım malesef ki ayrı şehirlerdeyiz telefonu halen açık yorgundu evet bu aralar çok yoğun çalışıyor :(

Canım kardeşleri varsa numaralarıda mevcutsa onları ara ya da evini ara.Geçmişte bende haber alamamıştım uzun saatler arkadaşlarıyla oyuna dalmış annesini aramıştım merak ettim deyip..

iyi akşamlar tam olarak 8 saattir sevgilimden haber alamıyorum asla böyle yapmış değildi ben gezideydim kendiside dün gece eve geç gelmişti düğünleri vardı uykusunu alamamış o sebeple öğlen saat 2 gibi uyuyacağını söyledi o saatten bu saate kadar halen ses yok çıldıracağım haber alabileceğim kimsede yok üstelik bugün öğlen 12 ye kadar uyudu yani geç yatıp erkende kalkmadı ki bu kadar uyusun insan bi lavaboyada mı kalkmaz su içme ihtiyacıda mı duymaz mutlaka kalkardı bu vakite kadar acaba bişey mi oldu :(

canım ya bana biraz garip geldi bu kadar saat aramaması sürekli ara bakalım belki cevap verir

Canım kardeşleri varsa numaralarıda mevcutsa onları ara ya da evini ara.Geçmişte bende haber alamamıştım uzun saatler arkadaşlarıyla oyuna dalmış annesini aramıştım merak ettim deyip..

canım sevgilim tek çocuk :( kuzenleri arkadaşları var ama hiçbirinin numarası yok bende inşallah uyuyodur :(

inşallah uyuyordur canım yaa ben insan bir an bile gözüünü açmaz mı senin merak ettiğini neden düşünmüyor şaşırdım ayrıca üzüldüm ne oldugunu yaz canım merak ettim vallahi

Son düzenleme:
Bana da olmuştu bir kez eski sevgilimle 16 saat haber alamamıştım o da çok yoğun çalışıyordu, uyuyormuş meğer. Seninki de öyle bir şeydir sanıyorum çünkü başına bir şey gelse illa ki telefondan falan ulaşırlardı rehberden. Bize haber ver cevap gelirse, merak ettim vallahi

benim eşim de sevgiliyken bana böyle durumları çok yaşatırdı. içim içimi yerdi. ya uyuyor ya da telefonu evde bırakıp dışarı çıktı diye düşünüyorum. inşallah hemen haber alırsın.

konu cok tanıdık geldi banada su an eşim kendisi sevgiliken ağırda uyurdu ,özellikle cok calışltıgı zamanlar uykusu berbatı saatlerce haber alamzdın evet cok büyük ıhtımal sızmış uyuyor... içini rahat tut . hatta bı keresınde cok kızmıstım aradım aradım acmıyor megerse uyumus ertesi gün aradıgındada ben iç açmamaıstım bu sefer o kafayı yedi cok kızmıstım ahatlığına ıyıde ders verdim:1:

Telefonu bir yerede unutmuş olabilirmi benımde geçenlerde başıma geldi 6 saat felan haber alamadım sonra döndü geri telefonu unutup evde bir yere gitmiş:31:

yorum yapanlara tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın lütfen şuanda canım epey sıkkın henüz haber yok eğer uyuyorsa bu vurdumduymazlığını affetmicem beni bu kadar merakta bırakmaya hakkı yok inşallah kötü bişey yoktur

yorum yapanlara tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın lütfen şuanda canım epey sıkkın henüz haber yok eğer uyuyorsa bu vurdumduymazlığını affetmicem beni bu kadar merakta bırakmaya hakkı yok inşallah kötü bişey yoktur

canım valla kalbın kırılmasın aklına garip şeyler gelmesin ayrıcada kötü yorum yapan ben olmak istemediğimden yazmadım ama büyük sorumsuzluk diye düşünüyorum yaa uyumuyor başına bir işte gelmesi ama farklı birşeyler le mi meşgul acabaa diye aklıma geldi

ya bu erkelerın cogunda var ya daha cok sıkılmasın arkadasın canı . bence ilişkiniz yenilikten azcık eskiliğe gecmiş olcakki azcıkta vurdumduymazca yatıp uyuyor yada mesgul. cicim aylarında erkelerhaddınden fazla ustune düşer haa azcık zaman gectımıde ıclerındeki hoyratlıgı koyuverrler sonrada sık aranan kızcagız bırden ne oldum olur :27:

Back
X