- Konu Sahibi youonlyliveonce
canım senin durumunada üzüldüm gerçektende hiç kimse için üzüldüğüne değmiyor
teşekkr ederm canım ben hiç üzülmüyorum çok rahatım omuzlarımdan bir yük kalktı ki sorma :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin durumunada üzüldüm gerçektende hiç kimse için üzüldüğüne değmiyor
az önce iki kere aramış ve arkasından şu mesajı atmış;
''''ben açmayacağını bile bile arıyorum biliyorum akşama kadar değil günlerce arasamda açmicaksın ama kendimi affettirmek için değil gerçekten konuşması gereken bişey olduğu için arıyorum kendince şunu diyosun madem konuşulacak şeyler vardı neden günlerce sessiz kaldın aklından gecenlerin hepsi ve fazlası msjla değil konuşmayla olacak şeyler ben sana yaptım diye değil telefonu açmamazlığın onuda biliyorum açman gerektiğini düşünüyorum çünkü artık herşey çok uzadı ciddi manada son kez konuşmanın vakti geldi benim yaptığımı çok vurdumduymazca bulduğunuda biliyorum fakat bildiğim birşey daha var ki sen son kez konuşacak kadar erdemli bir insansın. bugünden sonra seninde benimde hayatımızda ciddi kararlar almamız için son kez bu erdemliliği göstereceğini ümit ediyorum geçmiş hatrına falan demeyeceğim çünkü biz artık son şansıda yitireli çok oldu en azından son kez konuşmalıyız diye düşünüyorum ...'''
mesaj aynen bu
son mesajı karşısında "eski kurtlardan kim kaldı" demek istiyorum
adama bak hele, herşeyin nasılda farkında,
zamanında ne yapması gerekiyormuş,
sen ne düşünüyormuşsun bir bir saymış
ne de zekiymiş öyle
halbuki biz o kadar salak dedik
en sonunda da gaz vermiş buluşsun diye
hastalıklı bir düşünce belki ama
son buluşmayı, seni yerin dibine sokup, kendini mükemmel ilan etmek için yapıcakmış gibime geldi
son buluşmayı, seni yerin dibine sokup, kendini mükemmel ilan etmek için yapıcakmış gibime geldi