haber alamıyorum

az önce iki kere aramış ve arkasından şu mesajı atmış;
''''ben açmayacağını bile bile arıyorum biliyorum akşama kadar değil günlerce arasamda açmicaksın ama kendimi affettirmek için değil gerçekten konuşması gereken bişey olduğu için arıyorum kendince şunu diyosun madem konuşulacak şeyler vardı neden günlerce sessiz kaldın aklından gecenlerin hepsi ve fazlası msjla değil konuşmayla olacak şeyler ben sana yaptım diye değil telefonu açmamazlığın onuda biliyorum açman gerektiğini düşünüyorum çünkü artık herşey çok uzadı ciddi manada son kez konuşmanın vakti geldi benim yaptığımı çok vurdumduymazca bulduğunuda biliyorum fakat bildiğim birşey daha var ki sen son kez konuşacak kadar erdemli bir insansın. bugünden sonra seninde benimde hayatımızda ciddi kararlar almamız için son kez bu erdemliliği göstereceğini ümit ediyorum geçmiş hatrına falan demeyeceğim çünkü biz artık son şansıda yitireli çok oldu en azından son kez konuşmalıyız diye düşünüyorum ...'''
mesaj aynen bu

adam resmen u dönüşü yapmış. adama sormazlar mı ne oldu da birden bire döndün diye. sevgilin kesinlikle birşeyler çeviriyor. dikkatli ol derim.

son mesajı karşısında "eski kurtlardan kim kaldı" demek istiyorum
adama bak hele, herşeyin nasılda farkında,
zamanında ne yapması gerekiyormuş,
sen ne düşünüyormuşsun bir bir saymış

ne de zekiymiş öyle
halbuki biz o kadar salak dedik

en sonunda da gaz vermiş buluşsun diye
hastalıklı bir düşünce belki ama
son buluşmayı, seni yerin dibine sokup, kendini mükemmel ilan etmek için yapıcakmış gibime geldi

son mesajı karşısında "eski kurtlardan kim kaldı" demek istiyorum
adama bak hele, herşeyin nasılda farkında,
zamanında ne yapması gerekiyormuş,
sen ne düşünüyormuşsun bir bir saymış

ne de zekiymiş öyle
halbuki biz o kadar salak dedik

en sonunda da gaz vermiş buluşsun diye
hastalıklı bir düşünce belki ama
son buluşmayı, seni yerin dibine sokup, kendini mükemmel ilan etmek için yapıcakmış gibime geldi

Aynennn ben de böle düşünüyorum .egosunu tatmin etmek istiyor sadece mükemmel ya,giderken de suçlu taraf senmissin gibi gidicek aklinca.erkekler kendilerini cok akıllı sanıyor ama daha karsindakinin kim olduğunun farkında değiller .yufka yurekliligimizin arkasında barınıyorlar hep.biz onlar gibi değiliz cunkı.bizim için bir bakışın,bir gülümsemenin bile Hatri vardır.aslinda dogru olanı onlar yapıyor.sevgimiz bitse bile onun hatri bunun hatri diyip sabrediyoruz.ama onlarda bittimi resti çekiyorlar.belki o yuzden hep terkedilmiş olan biz oluyoruz.keske bizde de erkek cesareti olsaydi

Kesinlikle böyle canım, bu yorumu dikkate al. Ben de ayrılmaya çalışırken ne suçlamalar, hakaretler, zaten sevmedin, şunu şöyle yaptın, böyle yaptın vs. bunlar çaresiz kalmış bir erkeğin son çabalarıdır zaten. Ama ben evet evet öyledir dedim geçtim, sen de geç gitsin. Başta dedim aklında kalır mı ne diyecek diye ama kalmaz sanırım çünkü daha önceden de yapmış aynısını ne diyebilir ki seni suçlayacak, senin yüzünden oldu diyecek, sen de kendini suçlu hissedeceksin, hoop geri döndürmeye çalışacak, aptal ya bu erkekler aptal.

Noktası konmuş bi cümleyi virgülle devam ettirmek istiyor bu adam.
Bittiğini ima edip son kez konuşmanın ne mantığı olabilir?
Bence de hiç bulaşma.

canım durumunuzun artısını eksisini düşün ve iyice karar ver
yaptığıo şeyin benzerini daha geçen gün yaşadım bitirdim ve 4 gün ayrı kaldık..

ama dayanamayıp barıştık o ayrı :17::17:

en iyisini sen bilirsin dik dur!!​

Merhaba kızlar bundan 2 hafta önce sevgilimden haber alamıyordum bir araştırma sonucu bir dua buldum 100 tane okuyunca 24 saat içinde sevdiğinden haber alırsın yazıyordu duayı okudum ve mucize gibi aradan 1 saat geçmeden bir özel numara aradı açtım ki o O kadar mutlu oldum ki resmen mucize yaşadım ve sizlerlede paylaşmak istedim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ALLAHÜMME SALLİ ALE SEYYİDİNE MUHAMMEDİN NÛRİZ-ZÂTİ VE SIRRIŞ-ŞERRİ Fİ CEMİIL ESMAİ VES-SIFÂTİ VE ALE ELİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM.
Canım çok teşekkür ederim o kadar kötü bir haldeydimki internette gezinirken senin açmış oldugun bu konuyu gördüm o kadar inanarak okudumki herşey bitmişti 4. günüydü ve bu duayı okudukdan 3 saat sonra aradı beni şuan herşey eskisi gibi yolunda olmasada yuzunu hiç gorememk yada sesisini hic duyamamak dan cok cok iyi eğerki inanarak yapılırsa oluyor bazı şeyler kalpden inanmak gerek...
Ben uzun zamandır bu siteye girmiyordum konu başlıgını google den bularak yapmıştım ve bu duadan sonra sevdiğim insan beni arayınca site yonetimi ile irtibata gectim unutmus oldugum şifremi kullanıcı adımı aldım ve sana yazmak istedim ... çok teşekkür ederim canım paylaşımın için...

Merhaba kızlar bundan 2 hafta önce sevgilimden haber alamıyordum bir araştırma sonucu bir dua buldum 100 tane okuyunca 24 saat içinde sevdiğinden haber alırsın yazıyordu duayı okudum ve mucize gibi aradan 1 saat geçmeden bir özel numara aradı açtım ki o O kadar mutlu oldum ki resmen mucize yaşadım ve sizlerlede paylaşmak istedim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ALLAHÜMME SALLİ ALE SEYYİDİNE MUHAMMEDİN NÛRİZ-ZÂTİ VE SIRRIŞ-ŞERRİ Fİ CEMİIL ESMAİ VES-SIFÂTİ VE ALE ELİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM.
Canım çok teşekkür ederim o kadar kötü bir haldeydimki internette gezinirken senin açmış oldugun bu konuyu gördüm o kadar inanarak okudumki herşey bitmişti 4. günüydü ve bu duayı okudukdan 3 saat sonra aradı beni şuan herşey eskisi gibi yolunda olmasada yuzunu hiç gorememk yada sesisini hic duyamamak dan cok cok iyi eğerki inanarak yapılırsa oluyor bazı şeyler kalpden inanmak gerek...
Ben uzun zamandır bu siteye girmiyordum konu başlıgını google den bularak yapmıştım ve bu duadan sonra sevdiğim insan beni arayınca site yonetimi ile irtibata gectim unutmus oldugum şifremi kullanıcı adımı aldım ve sana yazmak istedim ... çok teşekkür ederim canım paylaşımın için...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Back
X