Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

torunum bir saniye durmuyor birde çok dikkat ediyoruz kendine zarar vermesin diye heran park istiyor yani peşinden koşturuyoruz anlayacağın ama haftaya dönüyorlar şimdiden nasıl dayanacağımızı düşünüyoruz çok bağlandık yaramaza

gönülüm evet canım yerleştim cumartesinden beri torun bize kaldı şimdi onun peşinden koşuyoruz pazar annesi geliyor sen nasılsın annen döndümü

evet arkadaşım çok yanında olmak istedim ama ben denizliye gittim biraz erken yaptı doğumunu yanında olamadım ama sürekli fotolarını yolladı yarın gideceğim yanına daha bugün geldim abla

ne yapayim canim cim valla calisiyorum ev is gidip geliyorum allah izin verirse seneye kismet olursa gelirim insallah yine bulusuruk boncukum özledim valla opuyorumnanaktan

inan canim can sIkIntIsI valla bütün gün ne yapip ne yapmayacagini biliyorsun sessiz sakin ölmüs sehir gibi gözünü seveyim türkiyemin ya orda hayat var

amin ablacım amin çok sağolasın..dedimya dünden beridir temizlik yapıyorum yarında ankaraya gidecez kayınvaldemler yeni evlerine taşınacaklar yardım edecem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…