Haber yok :(

Orkide82

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
444
85
318
Almanya
Arkadaslar akil danismak istiyorum sizden..

Sevgilim denemez ama konustugum niyeti ciddi biri var ve bugünde aksina aile fertinden biri vefat etti ve memleketine uctu..mesaj cekti oraya vardigimda haberlesiriz diye oda öglen vaktiydi...simdiye kadar hala cit yok :50:
Acaba mesaj ceksem olurmu?:18:
yoksa rahatsiz edermiyim bu durumda?
Ve kisa olarak ne yazabilirim bu durumda?

Lütfen yardimmmmmmmmmmmm :26:

canım mesaj gönderebilirsin tabiki, düşünmene gerek yok.sonuçta görüşüyosunuz,onu merak ediyosun bu en doğal hakkın:34:

canım mesaj gönderebilirsin tabiki, düşünmene gerek yok.sonuçta görüşüyosunuz,onu merak ediyosun bu en doğal hakkın:34:

tamam anliyorumda en uygun sekilde ne yazabilirim acaba..nede olsa üzgün,yorgun...ne yapiyorsun nasil gidiyor yiyemem sanirim :97:

selam. nasılsın varınca ararım demiştin ama aramadın merak ettim. umarım bi aksilik yoktur. iyigeceler

yazabilirsin. yani aranızdaki muhabbetin samimiyetine göre değişebilir kelimeler. canm eklenebilir vs..

uzun mu =)) uzun değil sana öyle geliyor. selam ı çıkar iyigeceleri çıkar o zaman =)

Son düzenleme:
Hiç şımartma bence.Geldiğinde;"beni hiç sormadın aramadın"falan derse müsait olamayacagını,müsait oldugunda senin beni arayacagını dusundum.sonucta cenazeye gitmiştin gezmeye değil.falan filan deyip geciştir.oooo beni merak ediyorum eheuehehe triplerine girmesin benceeee

Hiç şımartma bence.Geldiğinde;"beni hiç sormadın aramadın"falan derse müsait olamayacagını,müsait oldugunda senin beni arayacagını dusundum.sonucta cenazeye gitmiştin gezmeye değil.falan filan deyip geciştir.oooo beni merak ediyorum eheuehehe triplerine girmesin benceeee

arkadasin cenazesi var simaracak durumda degildir heralde...
bence yaninda oldugunu hissettirmeli..

ya cildiracam burda merakdan düz duvara tirmana bilirim ...aksam mesaj cektim kisa ve öz ...haber etmedin merakda biraktin gibisi...ama mesaj gitmedi beklemede yani cepi cekmiyor sanirim yurt disinda..aramakta istemiyorum cenazede falan diye ...ama cepide kapali degildirdiya ...insan iyi veya kötü haber edebilirdi dimi???:26:
2 dakikasidami yoktu baskasinin telefonundan 2 cift mesaj bekmek icin mesela :63: :44:

ben üstüme düseni yaptim sanirim sizce?
Bida ceksemmi mesaj?

Bir tane daha mesaj çekmeye gerek yoktur. Yapman gerekeni yapmışsın.

Back
X