Habersiz bırakılmak normal mi

Ben ex kocamdan dehset bir ilgi görerek evlenmiştim . Etrafımda pervane idi . Sonra gerçek yüzü ortaya çıktı . O yüzden bu şahıstan ilgi bekleyince kendimi hatasından ders almamış bi aptal gibi hissediyorum. Neyse zaten gündüz ki konuşmanın üzerine yazmadı, yazmadım . Ya bu şekilde bitecek ya da yazacak öyle bitecek . Sadece tartışma yaşamak istemiyorum. Görmek istemediğim şeyleri kk üyeler her zamanki gibi gözüme soktu . Evliyken de açtığım konulara herkes kocan deli boşa onu yazıyordu dndkdkdk

Cıddı ılıskı dusunuyor musunuz? Bu adam sevgılılık sorumlulugunu almıyor evlılık sorumlulunu hıc almaz. Daha da vakıt gecmeden ayrılın. Borc oduyorum dıye buluşmayı azaltalım ne demek, bunu dedıgı an sılıp atmanız lazım.

Öyle mi diyorsun. Israrcı olsam bu sefer bencil olurum ama

borç ödüyom diyenlerin ikinci adımı para dilenmektir. bugün değil ama sen aşık olunca başlayacak para istemeye.... benle görüşsün aman can sıkıntısı geçsin diye sen de para vereceksin..

şundan 10 sene önce wp yokken ilişkiler nasıl devam ediyordu acaba. sürekli nerdesin aşkım burdayım aşkım muhabbeti sıkıcı olabiliyor.
Sürekli iletişimde kalınan bir ilişki bazen oluyor bazen olmuyor. Ben ikisini de yaşadım. Hep iletişimde olduğum adam beni hiç sevmemiş, bazen 10 saatte bir yazan adam ise benimle evlilik düşünüyordu.
Yani çok yazıyor demek ki çok seviyor az yazıyor demek ki sevmiyor olayını kim çıkardı merak ediyorum.
Bi de kalkıp evine gitmişsiniz. 1-2 aylık ilişki sakin olun bence.

Bu adamın az yada çok yazması değil telefonu tüm gün açmaması aramaya dönmemesi sorun bu adamın tavrı umursamaz bunu karıştırmayın ilgi ile tenezzül edip değer verip telefonu açmıyor arayan sizken çok lafa gerek yok böyle davranmasına izin vererek kendiniz dediğimize er geç geleceksiniz zaten

Gayet kendi halinde film izlerken gördüm . Tel falan başka bi tarafta .

Şu kısım bana çok garip geldi, tüm gün aramadı ama evde TV izliyormuş, sözde çok çalışıyormuş. Sizi umursamadıği ortada. Birazcık umursayan adam hiç olmasa bir mesaj atardı. Bilemedim sanki sizinle Yeni birini bulana kadar vakit öldürüyor gibi geldi.

Nasıl gizlemiyor yahu! Adam evde tv izliyor tüm gün haber vermiyor bu yaptığını gizlemek olarak görmüyorsanız bence bir daha düşünün. Daha bilmediğiniz çok şeyi vardır siz farkında değilsiniz.

Ayrıldım az önce sok oldu tekrar aradı uzun uzun konustu. Blöf yapıyorsan yapma vs tekrar düşün falan . Diyorum ki yoğunsam yoğunum yaz bunu bekliyorum . Pire için yorgan yakıyorsun direktif vererek bi şey yapmam. Benim için olmazsa olmaz bi şey değil bu . Sana dedim sen yaz merak ediyorsan ara haber mi vermeyeceğim sana vs vs . Ben yazmak istemiyorum bu ilişki benim tekelimde mi dedim . Neyse en son bitti işte . İstemiyorum dedim aşırı üzgün hissediyorum bundan dolayı

İlla ben yazıp soracak mısım merak ediyorsam . Böyle saçmasapan bi şey olabilir mi ya

İlk defa böyle bi yorum geldi huzursuz ve güvensiz hissediyorum bir kere müsait değilim mesajı yeterli diyorum . Ama direktifle yapmazmış üslubum şöyleymiş böyleymiş. Ayrıldım az önce maalesef .

İyi yaptınız. Sağlam durun. Kimse istediği, önem verdiği bir ilişkide ıssız adam rolüne girmez.
Ve şunu da unutmayın. Neysem oyun diyip sonra habersiz bırakan kişi %99 öyle değildir. Ve hayatını sizden gizliyordur. Mesela TV izlerken haber verebilirdi ama yapmamış o kadar önemsiz görüyor.

Tüm gün yazmamazlıga gelemiyorum bu kötü bir şey mi ? Her saniye konuşmak bende istemiyorum ergen gibi. Ama haber ver tek bir cümle bu, bu kadar . Her gün konuşuyoruz sürekli diyor ok tamam ben o konuşmadığımız gün yüzünden böyleyim zaten .

Anladığım kadarıyla tüm gün değil siz dönmediginiz sürece kendisi dönmüyormus ve bunu bir çok kez yapmış.

Ben de böyle olunca rahatsız oluyorum. Erkekler sevdikleri insanla iletişim halinde olmayı istiyor ve bunu sağlıyor. Malesef bu kişinin sizi yeterince sevdiğini düşünmüyorum. Belki sizinle olmayı çok mantıklı bulduğu için beraberdir. Ama seven erkek habersiz kalmayı da sevmiyor habersiz bırakmayı da.

Anladığım kadarıyla tüm gün değil siz dönmediginiz sürece kendisi dönmüyormus ve bunu bir çok kez yapmış.
Çok saçma bi şey evet haftanın 6 günü mesela sabahtan akşama iletişim halinde oluyoruz ama atıyorum 7. Gün ses Seda çıkmıyor kayıp. Ben ona yazdım cevap veriyor evet ok . Başlarda batmadı gözüme . Sonra rahatsız olduğumu fark ettim. Söyledim sen yaz cevapsız mı bırakıyorum vs dedi . En son üst üste iki gün yaptı . Güvensiz hissediyorum diyorum aklıma gelmedi sen yaz merak ettiysen dedi . Patladım zaten . Üslubum kötüymüş direktif verir gibiymis

sen yaz merak ettiysen dedi

Ayy!! Bu ne Allah aşkına! Resmen ben seni merak etmiyorum sen arasasydin diyor. Öff! Salın şunun ipini. Ha olurda dayanamaz tekrar barışırsanız ilişkiden ne beklediğini ne istediğini net bir şekilde söyleyin.

Ben barışana kadar başkasını bulur dkdkdkdl yalnız kalmayı sevmiyormuş flörtken söylemişti daha . Yoluna bakar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…