• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Habersiz bırakılmak normal mi

Bu ne biçim yeni sevgililik dönemi yaaa çok saçma. Lazım oldukça ararim orda dursun kafasıyla sevgili mi yapmış oluyor amaç ne ilişki kurmakta? Eşimle 2 yıl sevgiliydik 2 yıldır da evliyiz ama bu rahatlığa hala gelmedik
Biz 12 yıldır evliyiz eşimin gün içinde yazmadığı aramadığı hiç olmuyor ki akşam görüşeceğiz yani. Bu çok başka bir alem hakikaten daha yrni başlamışsın bir de insanın dünya kadar konuşacak şeyi olur. İletişim çağında yaşıyoruz değil mi bir merak eder sesini duymak ister hiç olmasa bir video görür onunla paylaşmak ister. Arkadaş öylesine takılıyor gibi geldi bana

Biz 12 yıldır evliyiz eşimin gün içinde yazmadığı aramadığı hiç olmuyor ki akşam görüşeceğiz yani. Bu çok başka bir alem hakikaten daha yrni başlamışsın bir de insanın dünya kadar konuşacak şeyi olur. İletişim çağında yaşıyoruz değil mi bir merak eder sesini duymak ister hiç olmasa bir video görür onunla paylaşmak ister. Arkadaş öylesine takılıyor gibi geldi bana
Kesinlikle haklısınız. Biz de 4 yıldır böyleyiz ve değişeceğini sanmıyorum. Kenarda bi sevgili dursun sıkıldıkça takilayim modunda ciddiyetsiz bi adam gibi

Evet yine ben ve yine malum kişi . Bazen sorguluyorum ben mi çok ilgi alaka meraklısıyım, normali nasıl , sevgililik olayları mı çok değişmiş bilmiyorum gerçekten

2 aydır tanışıyoruz bir aydır sevgili olduk . Başından beri neyse o içi dışı bir biri oldu hep . Pohpohlamalar ilgi bombardımanları asla olmadı . Kendisi de söyler neysem oyum diye . Bu konuda ona güveniyorum . Ancak şöyle ki flört döneminde takılmadığım konulara takılmaya başladım sev olduğumuzdan beri.

İkimizde kamuda çalışıyoruz . Gün içinde normal zamanlarda mesajlaşır akşam bazen araşırız . Buluşmalar haftada bire düştü . Bundan da şikayetşendigim dönemde ev borçu olduğunu bu yüzden buluşmaları azalttığını söylemişti ok bişi demedim . Ancak şöyle bir durum daha var ki bazı günler ortadan kayboluyor . Dün mesela sabah onda konuştuk akşam altıya kadar hiçbir şekilde iletişim kurmadık. Daha öncede oldu bi kaç kez benim yazmamla cevap verdi . Bundan rahatsızlık duyduğumu üç kere söylemişimdir.

Bir önceki gün bütün gün yazmadı . Pazar günü idi . En son akşam sekizde ben aradım ne yaptığını sormak için açmadı on beş dk sonra döndü . Tabi ben çoktan evine doğru yola çıkmıştım djdkdkd hem bıktım bu durumdan hem gerçekten güven sorunum var maalesef . Gayet kendi halinde film izlerken gördüm . Tel falan başka bi tarafta . Kendime kızdım . Bilmiyorum sorun bende mi ? Habersiz kalınca uzun süre kafada kuruyorum rahatsız hissediyorum. Dese ki yoğunum işim var hiçbir sorun yok . Ancak böyle saatlerce habersiz kalınca kurtlanıyorum .

Görüşlerinizi çok merak ediyorum
2 ay daha çok yeni bu kadar umursamaz sorumsuz olması normal değil muhtemelen sizin ona ilgi duyduğunuz kadar size ilgi duymuyor bence siz de mesafe koyun kıl olurum ben öyle totosunu ne kaldırıyorsunuz o düşsün o merak etsin sizin tek taraflı çabalamanızla olacaksa hiç olmasın daha iyi

Back
X