- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 23
- 36
- Konu Sahibi ucanhayaller
Ailem gitmediğim her yer için laf yapıyor bu da beni sıkıyor. Ben takmıyorum da ailem takıyor.siz sınavınıza odaklanın. sabotajcılara kanmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem gitmediğim her yer için laf yapıyor bu da beni sıkıyor. Ben takmıyorum da ailem takıyor.siz sınavınıza odaklanın. sabotajcılara kanmayın.
Amaaan boşver kimseyi memnun edemezsin içinden geldigi gibi davran geleceğine odaklan ama tabiki çokta içine kapanma yani biraz dengede tut bı yerden sonra kendinde bunalabilirsinBen takmıyorum da ailem takıyor yok ayıp şöyle düşünmüşlerdir gibi gibi uzayıp gidyor
Sınav geçene kadar zaten çabam.Amaaan boşver kimseyi memnun edemezsin içinden geldigi gibi davran geleceğine odaklan ama tabiki çokta içine kapanma yani biraz dengede tut bı yerden sonra kendinde bunalabilirsin
Umarım hedefine ulaşırsın ve fedakarliklarina değerSınav geçene kadar zaten çabam.
Canımın istememesi diye bir şey söz konusu olamaz onlar için sınav da bahanem gibi geliyor onlara. Ailemin çağrışdığı her yere kuzu gibi bende mi gideceğim insanları anlamıyorum. 9 yaşındaki kız çocuğu muyumm. Hele akrabalar çağırdıysa gitmeyince daha fısır fısır oluyor ortalıkDavete katılmak istememenin nesi tuhaf anlamadım. Sınavınız varmış,başarılar diliyorum.
Sınav olmasa da insanın canı istemeyebilir.
Ben bu misafircilik işlerinin abartmayı pandemide bitirdiler diye düşünüyordum.
Yanılmışım…
Asıl tuhaf olan ailenizmiş.Canımın istememesi diye bir şey söz konusu olamaz onlar için sınav da bahanem gibi geliyor onlara. Ailemin çağrışdığı her yere kuzu gibi bende mi gideceğim insanları anlamıyorum. 9 yaşındaki kız çocuğu muyumm. Hele akrabalar çağırdıysa gitmeyince daha fısır fısır oluyor ortalık
Belli oluyor okuyan çalışan bir grup olmadıkları. Anlamakta hiç zorlanmadım. Sen kendi işine bak, onları takma. Şimdiden başarılarİftara gidince tüm akşamı orada geçirmek zorundayım. Gireceğim sınav her sene yapılmıyor ve zorlayıda aynı zamanda. Çevremde okuyan kariyer yapan yok istedikleri saat plan yapıp herkesin de uymasını bekliyorlar. Bu kadar çalışanlar kafayı bozuyor sözü de cabası. Ben takmıyorum ailem takıyor.
Sınav zamanımdayım ekstra hassasım zaman benim için çok önemli bütün bir akşamımı bir yerde kaybedecek durumum yokNe yalan söyleyeyim bana da ilginç geldi.
CEO yada üst düzey bürokrat değilseniz randevu defteriniz yoksa ani planlar da olabilir. Bence hayat sürekli plan program dahilinde hareket edecek kadar sıkıcı değil. Ben akışına göre yaşarım.
Senin ordan geçeceğim yarım saate in yandaki cafede çay içelim derlerse ve işim de yoksa inerim hayatı kendime zorlaştırmıyorum.
Sevdiğim insanlarsa görüşmek hoşuma gider. Sohbetleri açmıyorsa haklısınız tabii
Akşamım orada geçecek sınavım zor zaten stresliyimİşime gelen davete katılıyorum,ne zaman haber verirlerse versinler benim için sorun değil. Ama ders çalışacağım için iftar davetini reddetmek bana da hoş gelmiyor açıkçası. Onlar size gelse tamam hazırlıksız kabul etmeyin de,siz gideceksiniz,herhangi bir hazırlığınız yok. Bir kase çorba,bir yemek yemek kaç saat? Kırdığınıza değmez,evde de yemek molasız çalışmıyorsunuz
Aslında bütün akşamınızı geçirmenize de gerek yok ki,yemekten sonra bir bardak çay için sonra izin isteyin kalkın. Hem yabani denmesinden kurtulun hem de daveti geri çevirmemiş olursunuz. Evde de olsanız bir yemek molası vereceksiniz ,her seferinde planlara dahil olmamak hiçbir toplumda hoş karşılanmaz. Düğün değil ki bu günler öncesinden haber verilsin,iftar daveti. Her evde her iftarda gösterişe kaçmadan bir tas çorba konuluyor her gelenin önüne.Akşamım orada geçecek sınavım zor zaten stresliyim
Yakın bir yer değil.Aslında bütün akşamınızı geçirmenize de gerek yok ki,yemekten sonra bir bardak çay için sonra izin isteyin kalkın. Hem yabani denmesinden kurtulun hem de daveti geri çevirmemiş olursunuz. Evde de olsanız bir yemek molası vereceksiniz ,her seferinde planlara dahil olmamak hiçbir toplumda hoş karşılanmaz. Düğün değil ki bu günler öncesinden haber verilsin,iftar daveti. Her evde her iftarda gösterişe kaçmadan bir tas çorba konuluyor her gelenin önüne.
Aslında bütün akşamınızı geçirmenize de gerek yok ki,yemekten sonra bir bardak çay için sonra izin isteyin kalkın. Hem yabani denmesinden kurtulun hem de daveti geri çevirmemiş olursunuz. Evde de olsanız bir yemek molası vereceksiniz ,her seferinde planlara dahil olmamak hiçbir toplumda hoş karşılanmaz. Düğün değil ki bu günler öncesinden haber verilsin,iftar daveti. Her evde her iftarda gösterişe kaçmadan bir tas çorba konuluyor her gelenin önüne.
Evet akrabalarBu bahsettiğiniz akrabalar sanırım. Yine iyi 1-2 saat önceden haber veriyolarmış, bizim akrabalar çat kapı zile basarak eve giriş yapıyolar çok itici. Bunun haricinde bir arkadaşım son dakika plan yapmaya çalışırsa meşgulüm diyorum, bir sonraki planı ben yapıyorum.