habertürk ihtiyaç kampanyası !!

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
kızlar ben kupon biriktirmeye başladığımda kayıt için sms yoluyla oluyor die okumuştum gazetede ve sadece sms atarak kayıt oldum onay mesajı da geldi.bugün kardeşime gazete aldırdığım yerde adam sözleşme kayıt fln cart curt bişiler söylemiş.ben ztn smsı gondrirken alacagım şubeyıde eklemıstım msja, şu konuda benı bı aydınlatsanız illa ki şubeye gtmek mı gerekıo

canım sen sms ile kayıt yapmışsın yeterli bu. ayrıca şubeye gitmeye gerek yok.

arkadaşlar bende kuponu biriktirdim bitti yarın almaya gideceğim sms ile kayıt oldum adresi not almayı unutmusum bana antalyanın adreslerini yazarmısınız cok acıl elinizde varsa ben int bulamadım da ya da

ben de dün aldım kitaplar baya iyi para verip aldıklarınızdan bi farkı yok yani gazete dağıtıyor kötü gibi düşünceler vardıı..
sorular da kaliteli
iyi ki almışım beklentimin üstünde çıktı

aldığıma pişam oldum geçen sene habertürkten aldığım 2010 ihtiyaç basımı kitap
bu sene aldığım habertürk ihtiyaç aynı sorular kuponla emek çek biriktir aynısı çıksın
birde 2012 basım diyor yalana bak haram olsun .
sorularıda geçen sene beğenmemiştim çok kolaydı kpss alakası yoktu
2012 dediler hem aynısı çıktı hem kandırıldım .

ayy inanmıyorum aynısı mııııı
off şaşırmamak lazım burası türkiye
ben kitapları çok beğendim. ama ilk kez kpss ye çalışıyorum, hiç kitabım yoktu, iyi oldu.
sen de ihtiyacı olan birine verirsin canım

canım bayiye git söyle yada habertürkü ara mağdur bırakamazlar kimseyi o kadar kupon toplamışsın.

bende dün aldım kitapları ama ben konu anlatımlı bekliyordum sadece soru bankaları çıktımoralim bozuldu.

canım. iyi günlerde çöz.bende biriktirdim kupon ama 2010 diyor bir arkadaş sendede öylemi:26:

2010 yılında yine vermiş ihtiyaç habertürkle ben ozman biriktirmemiştim o yüzden kıyaslama yapamıyorum fakat 2010 anayasa değişikliğini kapsıyor kitap bu nedenle en azından vatandaşlık için kitabın aynı olacağını sanmıyorum ama tabiki aynı sorular olabilir :) sende 2010 kitabı da varmıydı

evet canım geçen sene habertürkten almıştım gene.2010 demekki boşuna toplamışım kuponu

kızlar habertürk yine veriyo soru bankası.. burda olumsuz yorumlar var diye hatırlayıp bakmak istedim.ki 2010 basım olduğunu falan söylemişsiniz. gerçekten öyle mi ? ona göre kupon biriktircem...:26:

bende hayal kırıklığına uğrayanlardanım 2010 da kitapevinden ihtiyaç yayınlarının çek kopart teslerini modüler setini almıştım. yeni basım diye bende kupon biriktirdim ama neyazıkki genel yetenek ve genel kültür çek kopart testleri birebir aynı . eğer 2010 basımı elinizde varsa almanızı tavsiye etmem.

hepsi mi 2010 basım yani ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…