kızlar ben kupon biriktirmeye başladığımda kayıt için sms yoluyla oluyor die okumuştum gazetede ve sadece sms atarak kayıt oldum onay mesajı da geldi.bugün kardeşime gazete aldırdığım yerde adam sözleşme kayıt fln cart curt bişiler söylemiş.ben ztn smsı gondrirken alacagım şubeyıde eklemıstım msja, şu konuda benı bı aydınlatsanız illa ki şubeye gtmek mı gerekıo
arkadaşlar buldum adresi gerek kalmadı gene de sağolun
kumsaal kitapları aldın mı? ben haber verecekler diye biliyor ve bekliyorum...
canım bugün alanlar olmuş kitaplar güzelmiş
yarında alabilirsem bende gidicem alcam.
kumsaal kitapları aldın mı? ben haber verecekler diye biliyor ve bekliyorum...
meraba kızlar ben aldım kitaplarımı beyaz kağıda basım çok sevdim :)
aldığıma pişam oldum geçen sene habertürkten aldığım 2010 ihtiyaç basımı kitap
bu sene aldığım habertürk ihtiyaç aynı sorular kuponla emek çek biriktir aynısı çıksın
birde 2012 basım diyor yalana bak haram olsun .
sorularıda geçen sene beğenmemiştim çok kolaydı kpss alakası yoktu
2012 dediler hem aynısı çıktı hem kandırıldım .
canım.iyi günlerde çöz.bende biriktirdim kupon ama 2010 diyor bir arkadaş sendede öylemi:26:
2010 yılında yine vermiş ihtiyaç habertürkle ben ozman biriktirmemiştim o yüzden kıyaslama yapamıyorum fakat 2010 anayasa değişikliğini kapsıyor kitap bu nedenle en azından vatandaşlık için kitabın aynı olacağını sanmıyorum ama tabiki aynı sorular olabilir :) sende 2010 kitabı da varmıydı
aldığıma pişam oldum geçen sene habertürkten aldığım 2010 ihtiyaç basımı kitap
bu sene aldığım habertürk ihtiyaç aynı sorular kuponla emek çek biriktir aynısı çıksın
birde 2012 basım diyor yalana bak haram olsun .
sorularıda geçen sene beğenmemiştim çok kolaydı kpss alakası yoktu
2012 dediler hem aynısı çıktı hem kandırıldım .
bende hayal kırıklığına uğrayanlardanım2010 da kitapevinden ihtiyaç yayınlarının çek kopart teslerini modüler setini almıştım. Yeni basım diye bende kupon biriktirdim ama neyazıkki genel yetenek ve genel kültür çek kopart testleri birebir aynı . Eğer 2010 basımı elinizde varsa almanızı tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?