• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

habertürk ihtiyaç soru bankası teslimatı

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
29 kupon bugün bitti yedekleri veriyor teslimat 25 ekimde başlıyormuş
bakalım kitaplar nasıl geçen senede almıştım kuponla
soruları inceliycem fark varmı diye.

offf yaaa ben cok gec kaldım boyle kupon işlerine.... daha 3 gun once karar verdim kpssye girmeye....
aslında Ramazanda biriktirip Kuran-ı Kerim Seti almıştım sonra da almadık bir daha Haberturk gazetesi...
kısmet belki bir daha verir gazeteler....

size de hayırlı olsun, iyi gunlerde eskitmeniz dilegiyle... :)

offf yaaa ben cok gec kaldım boyle kupon işlerine.... daha 3 gun once karar verdim kpssye girmeye....
aslında Ramazanda biriktirip Kuran-ı Kerim Seti almıştım sonra da almadık bir daha Haberturk gazetesi...
kısmet belki bir daha verir gazeteler....

size de hayırlı olsun, iyi gunlerde eskitmeniz dilegiyle... :)

habertürk gene verir geçen sene 2 kez vermişti
zaten burda promosyon haberleri olunca kpss ile igili birbirimize bilgi veriyoruz
bende burda sitede arkadaşların sayesinde duydum aldım
gene gazeteler verir . biraz bekliyoruz alana kadar filan ama genede iyi oluyor.
teşekkür ederim canım inşallah geçen sene aldığım sorularla aynı çıkmaz .

promosyon gazetesini takp ederseniz tüm kampanyalardan haberiniz olur arkadaşlar, ben de yeni keşfettim:9: genelde gazeteler hafta sonları promosyon veriyor, dün sabah gazetesi çarpım tablosu kartları vermişti benim bu konuda sıkıntım var kartlar hoşuma gitti, gerçi 6ya kadar vermiş sanırım devamı haftaya:9:

promosyon gazetesini takp ederseniz tüm kampanyalardan haberiniz olur arkadaşlar, ben de yeni keşfettim:9: genelde gazeteler hafta sonları promosyon veriyor, dün sabah gazetesi çarpım tablosu kartları vermişti benim bu konuda sıkıntım var kartlar hoşuma gitti, gerçi 6ya kadar vermiş sanırım devamı haftaya:9:

sınav akademi senin sayende haberim oldu kahvefincanı yoksa nerde haberim olcaktı :16:

habertürk gene verir geçen sene 2 kez vermişti
zaten burda promosyon haberleri olunca kpss ile igili birbirimize bilgi veriyoruz
bende burda sitede arkadaşların sayesinde duydum aldım
gene gazeteler verir . biraz bekliyoruz alana kadar filan ama genede iyi oluyor.
teşekkür ederim canım inşallah geçen sene aldığım sorularla aynı çıkmaz .

inşallah aynı değildir de işine yarar...
bilgilendirme için de tesekkur edrim zatn 4 gundur kpss forumundayım birçok şey ögrendim sayenizde....

ben de yeni keşfettim promosyon gazetesini, tesekkur ederim...

ben hem habertürk hem de sabah ın kuponlarını biriktirdim.ikisindende alacağım.

kızlar dağıtım başlamış bugün alanlar olmuş kitap 2012 basımı yeni sorularmış .

Back
X