- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?