• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat yapan kadının iftirası

evet ama bi yandan da tepki vereyim istiyorum ki kendini bilsin
Kendini bilse size onu söyler mi? Siz söyleyince aydınlanma mı yaşayacağını sanıyorsunuz. Güvenmediğiniz tanımadığınız yerlerde yaptırmak doğru gelmiyor bana.
Ben de yaptırdım ama hiç öyle bir sorulara maruz kalmadım. İşini yaptı o kadar. Falcı gibi niyet okumuş. İşinin ehli olan onu yapmaz

Benimde başıma buna benzer bir olay geldi yakın arkdaşım bu işle ilgilenmeye başladı bana dilinin resmini çek at dedi attım bir sürü hastalık saydı dalga geçtim bildiğin iyi misin dedim ve bahsettiği hiç birşeyle alakam hastalığım yok ve arkadaşığımjz bitti sonra kendi de bıraktı o işi her önüne gelen yapmasın şunu

buradaki hacamat konularını okudum, herkes şöyle yararlı böyle bilmem ne demiş bi gideyim dedim ben de nereden bileyim böyle olacağını :KK43:
Yararına kimse bir şey demiyor zaten yararlı da ama Bunun için açılan alternatif tıp merkezleri var oralarda yaptırmanız daha doğru.

kadın ebe bir de normalde
images

Şuraya mı gittiniz?

Kupası 10 tl , burada klinikte yapıyorlar. Arkadaşlarım gitti kupası 30 tl , ama onlar rahim günahlarını şeyy etmedi, bilemedi 😂 daha az profesyonel yani.

ben bi kere geçen sene ertesigün hapı kullandım, gitsem bilir mi acabaağğğğ 🤭
o konulara hic girmeyelim bence 😂😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Dar pantolon giyip rahminizi sıkıştırmışsınız geçen gün. Görüyorum. Şikayet ediyor. İçerde mesaneyle birbirimize girdik bu nedir arkadaş diyor.
Arada hoplama falan oluyo rahim kismimda demek ki ondanmis icerde kavga ettiler heralde

Sahtekarmis bosverin. Ablamın bir elemanı vardı Ukraynalı el ve ayaktan damarların kan akis hızından hastalıkları bilirdi ama orda onun eğitimini almışlar. Ben baktırdım o kadar güzel bakıyordu ki uyuyacaktim neredeyse neyse bana karaciğerin şiş ameliyat mı oldun dedi evet dedim.

Sahtekarmis bosverin. Ablamın bir elemanı vardı Ukraynalı el ve ayaktan damarların kan akis hızından hastalıkları bilirdi ama orda onun eğitimini almışlar. Ben baktırdım o kadar güzel bakıyordu ki uyuyacaktim neredeyse neyse bana karaciğerin şiş ameliyat mı oldun dedi evet dedim.
Nasıl yani bakarken uykunuz mu geldi? Sessizlikten mi yoksa enerjiden mi? Şarlatan olma yolunda ilerliyorum da, bu uyku işini de şey etmem lazım.

Back
X