- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
Burada dalga geçiyorlar bende konuya gülmedim değil ama hacamat şuanda geleneksel ve tamamlayıcı tıp diye geçiyor hastanelerde ...bilmenizi isterim dalga geçtiğiniz de tıp içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen bende öyle düşünüyorum şu anDemek ki sezeryan olmamışsınız. Doktorlar normal doğum yaptırıp sezeryan diye kandırmışlar sizi.
Ne alakası var ebe olmasıyla konunun? Doktor dahi olsa şarlatandır, kesin bilgi yayabilirizama ebe kendisi yani cidden hiç böyle düşünmedim
Kendini bilse size onu söyler mi? Siz söyleyince aydınlanma mı yaşayacağını sanıyorsunuz. Güvenmediğiniz tanımadığınız yerlerde yaptırmak doğru gelmiyor bana.evet ama bi yandan da tepki vereyim istiyorum ki kendini bilsin
O kadın öyle demiş gitmiş peki hacamatın faydası oldumu kendini iyi hissettin miburadaki hacamat konularını okudum, herkes şöyle yararlı böyle bilmem ne demiş bi gideyim dedim ben de nereden bileyim böyle olacağını![]()
ebe olduğu için gittim yani o yüzden dedimNe alakası var ebe olmasıyla konunun? Doktor dahi olsa şarlatandır, kesin bilgi yayabiliriz![]()
Kupası 10 tl , burada klinikte yapıyorlar. Arkadaşlarım gitti kupası 30 tl , ama onlar rahim günahlarını şeyy etmedi, bilemedihacamat oldum 9 kupa 90tl
ben bi kere geçen sene ertesigün hapı kullandım, gitsem bilir mi acabaağğğğAcaba benim rahmimde ne gibi gunahlar var suan merak ettim ya![]()
Yararına kimse bir şey demiyor zaten yararlı da ama Bunun için açılan alternatif tıp merkezleri var oralarda yaptırmanız daha doğru.buradaki hacamat konularını okudum, herkes şöyle yararlı böyle bilmem ne demiş bi gideyim dedim ben de nereden bileyim böyle olacağını![]()
Dar pantolon giyip rahminizi sıkıştırmışsınız geçen gün. Görüyorum. Şikayet ediyor. İçerde mesaneyle birbirimize girdik bu nedir arkadaş diyor.Acaba benim rahmimde ne gibi gunahlar var suan merak ettim ya![]()
o konulara hic girmeyelim benceKupası 10 tl , burada klinikte yapıyorlar. Arkadaşlarım gitti kupası 30 tl , ama onlar rahim günahlarını şeyy etmedi, bilemedidaha az profesyonel yani.
ben bi kere geçen sene ertesigün hapı kullandım, gitsem bilir mi acabaağğğğ![]()
Sağlıkçı diye güvenip gitmişsiniz ama gerçekten şarlatan çıkmış.kadın ebe bir de normalde
Arada hoplama falan oluyo rahim kismimda demek ki ondanmis icerde kavga ettiler heraldeDar pantolon giyip rahminizi sıkıştırmışsınız geçen gün. Görüyorum. Şikayet ediyor. İçerde mesaneyle birbirimize girdik bu nedir arkadaş diyor.
Evet on lira daha atarsanız kavgayı ilk kimin başlattığını da görürüm.Arada hoplama falan oluyo rahim kismimda demek ki ondanmis icerde kavga ettiler heralde
Nasıl yani bakarken uykunuz mu geldi? Sessizlikten mi yoksa enerjiden mi? Şarlatan olma yolunda ilerliyorum da, bu uyku işini de şey etmem lazım.Sahtekarmis bosverin. Ablamın bir elemanı vardı Ukraynalı el ve ayaktan damarların kan akis hızından hastalıkları bilirdi ama orda onun eğitimini almışlar. Ben baktırdım o kadar güzel bakıyordu ki uyuyacaktim neredeyse neyse bana karaciğerin şiş ameliyat mı oldun dedi evet dedim.