Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polikistik icin hacamat yaptırani duydum
Bilemiyorum malesefFaydası olmuş mu peki biliyor musunuz?
Kasik arkasindan derken belden mi ???Merhaba benim adet duzensizligim vardi hacamat önerdiler 65gunu aşmıştı hacamat oldum kasik arkasindan,ertesi gun reglim geldi . Daha sonra regl olmadim Rabbim nasip etti. Rahmine sülük koyduranlari da duydum
Günün geçti mi canim pekiCanim ben hacamat yaptrdm ama hamile miyim bilmiuorim![]()
Bat 10 ekim 2. AsilamaGünün geçti mi canim peki
Aynen kuyruk sokumundan yapiyorlar rahim için, Rabbimin mucizesi bence denemeye değerKasik arkasindan derken belden mi ???
Inşallah hamilesinizdir Rabbim yardimcimiz olsun inşallahBat 10 ekim 2. Asilama
Bugun hastaym die serun takilacakti ishal karin agrisi ve bulanti karisikti uyuyamadm 2 gundur tedavi gordugin icin once kan testi istedim 26 cikti ama bilmiyorum hersy olablr bbeta hcg yuksek cikinca serum da takamadk beklemedeym pztsi tekrar gidecegm
Daha once 24le baslayip 78 le sonlanam kimyasalm var dogal yoldan
Amin canim allah razi olsunInşallah hamilesinizdir Rabbim yardimcimiz olsun inşallah
Işe yaramış mi peki canimPolikistik icin hacamat yaptırani duydum
Cok guldumUraniaaflora
Kasik arkasindan derken belden mi ???
Merhaba. Uyluk sokumundan hacamat ve sülük yapılıyor milyonlara da iyi geliyor ben yaptırıyorum adet düzensizliğine de çok etkili![]()
Evet kuyruk sokumuCok guldum"uyluk sokumu" da nedir yahu "kuyruk sokumu" o...