Regl hacamat

gokyuzuq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
7
2
1
Kızlar ben Pazar gününe yarına hacamat ve sülük için randevu almıştım ama bugün regl oldum gününden erken oldu. Adetliyken hacamat yapılıyor mu? Yapılmıyorsa neden bilgi verir misiniz ona göre gününü iptal ettireceğim.

Kızlar ben Pazar gününe yarına hacamat ve sülük için randevu almıştım ama bugün regl oldum gününden erken oldu. Adetliyken hacamat yapılıyor mu? Yapılmıyorsa neden bilgi verir misiniz ona göre gününü iptal ettireceğim.
yapılması tavsiye edilmez. çünkü reglken zaten kan kaybediyorsunuz hacamatta da kan kaybedeceksiniz rahatsız hissedebilirsiniz

Yapılmaz diye biliyorum sülük de kan atımı daha fazla oluyor e bide hacamat üstüne bide adet sarsabilir. Yapacak kişiye de bi sorun bence

Ben de hacamat yaptiricam persembe günü.Yapan kişi regl gününde olursan yapmıyorum dedi.Muhtemelen fazla kan kaybı olmasın diye.

Back
X