- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Her hastalığa iyi gelecek düşüncesi mi var...benim bildiğim ağrılarda en uzun soluklu iyilik hacamatla mumkun ama kökten çozum değil...birde panikataklı ve anksiyeteli dostlarım başlarından yaptırdılar çok ferahladıklarını soyluyorlar doğumdan sonra bende denemek istiyorum...peygamberimizin hadisi bile hastalık yuzu görmek istemeyen düzenli yapsın yani kökten çozum değil belli aralıklarla yapılması uygun..şifası olmasa dair deri altında biriken kirli kanın boşaltılması her turlu pozitif bir yarar sağlayacaktır..fakat bu işin sertifikası ı almış belli kimselerden yaptırılmalıdır bana sorarsanız bazı hastanelerin fizik tedavi bölümlerinde yapılıyor onlara itibar edilmelidir...Haklısınız. Ama o zamanın tıbbi imkanları ortadayken mecburen yaygın olan bir uygulamanın bugün her hastalığa iyi geleceğini düşünmek gerçekçi mi?
Senin o inanmadıgın Din olmasaydı senin şuanki modern tıbbın olmazdı. Kuranı Kerimde asırlar öncesinden verilen mesajları günümüz bilim adamları çözdükce yeni yeni buluşlara imza atarken sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba?!.. Gözle görülmeyecek kadar küçük olan mikrobun varlığını tesbit eden akşemsettin acaba bunu nasıl başardı hiç düşündün mü?Ben dine, sünnete inanmam. Bilimsel açıklaması olmayan hiç bir şeye inanmam genel olarak. Varsa bilimsel kaynağı, gösterin okuyayım.
.
Ayy lütfen bana din muhabbeti yapmayın burda. Zaten yasak. İnanmıyorsam inanmıyorumdur, sizi bağlamaz. Siz asıl neyin kafasıyla inanmayanı yargılıyorsunuz? Size benim inancım konusunda yorum yapma hakkı vermiyorum. Kendi işinize bakın.Senin o inanmadıgın Din olmasaydı senin şuanki modern tıbbın olmazdı. Kuranı Kerimde asırlar öncesinden verilen mesajları günümüz bilim adamları çözdükce yeni yeni buluşlara imza atarken sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba?!.. Gözle görülmeyecek kadar küçük olan mikrobun varlığını tesbit eden akşemsettin acaba bunu nasıl başardı hiç düşündün mü?
Kan vermek ile hacamat aynı şeyler değil zaten kardeism hacamat farklı bir şeyacaba alırlarmıki atılmak üzere ben kan veremiorum çünkü hepatit olduğum için
Yazan adamin atma şansı yok hadis bilimininden bir habersinizArkadas nerden biliyonuz hz muhammedin hacamat yaptigini simdi bana hadis deme kim biliyor bubyazan adamlarin dogru yazdigini derim ispatlayamazsin, sahsen sadece kurani kerim ve diger 3 kutsal kitabdan baskasini tanimayan biri olaraktan belge olarak yani ..
Velev ki diyelim tamam soyledi sence su an gelmis olsaydi hz peygamberimiz hacamat mi yaptirir di yoksa en gelismis tibbi doktorlara mi giderdi bi dusun oyle tavsiye et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?