Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1.5 senelık evlıyım 9 .aydan sonra korunmayı bıraktık canım 3 ay olmayınca bi gıdeyım dedım cunku hıc gitmemiştim.daha cok erken dedı 1 sene olmaması normal zaten dedı sadece ultrasondan baktı gonderdı .bir kac ay daha olmayınca baska bır doktora gıttım alttan muayene olmak ıstedım,bıde hormonlar cok onemlı yuksek olsugunda hamılelıgı engellıyIns canim hamilesindir allah gonlune gore versin rabbim isteyen herekese versin ... bende 6 aylik evliyim dr filan gittinmi hic
Canim bence sen doktora git cok geciktirmeden adet duzensizligide onemli herseye baksinlar kafan rahat olsun.ben bugun dayanamayip su 5 gun once belli eden testten aldim sonuc negatifHacamata cok inandim ama ben yaptirdim gecen ay 4 gun sonra kendiligimden reglm oldu gecikmisti ve ben hep ilacla oliyorum insallah faydasi olurda hamile kaliriz isteyn herkez... :)))
Baş boyun, sırt, bel, diz üstü, diz altı, ayak bilekleri tarama yaptırmak istiyorum derseniz hacamat yapan bilir.Yedi bolge nereler mesala on gun sonra tekrar yaptiracam