hacamatla hamile kalan duyan bilen varmi

zekkus

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
95
48
18
36
Hacamat yaptirip hamile kalan cok.insan varmis arkadaslar varmi bildiginiz duydugunuz yada yaptiran lütfen yardim edin

Merhaba.hacemat ile kupa cektirme ayni ise ben yaptirdim bende senin gibi cevremden duydum bu sekilde hamile kalanlari.gecen ay kolonya ve pamuk ile yaptilar ustunde adet gordum bu ayda ekmek ile yaptilar adetime 6 gun var bir gelisme olursa haberdar ederim ;)

Haber edersen cok sevinirim siz hamile kalmak icinmi yaptirdiniz...

Evet bende bir umut hamile kalmak icin yaptirdin 6. Aydir olmadi bu 7. Ayim olucak ama simdiden adet belirtilerim basladi :( eger etrgında varsa bırı bence dene denemekten zarar gelmez cunku agrılı bır sey degıl cok basıt

Ins canim hamilesindir allah gonlune gore versin rabbim isteyen herekese versin ... bende 6 aylik evliyim dr filan gittinmi hic

Ins canim hamilesindir allah gonlune gore versin rabbim isteyen herekese versin ... bende 6 aylik evliyim dr filan gittinmi hic
Ben 1.5 senelık evlıyım 9 .aydan sonra korunmayı bıraktık canım 3 ay olmayınca bi gıdeyım dedım cunku hıc gitmemiştim.daha cok erken dedı 1 sene olmaması normal zaten dedı sadece ultrasondan baktı gonderdı .bir kac ay daha olmayınca baska bır doktora gıttım alttan muayene olmak ıstedım,bıde hormonlar cok onemlı yuksek olsugunda hamılelıgı engellıy

Or.neyse kan tahlılım ve hormon tahlılımde bır sey cıkmadı cok sukur .hsg rahım fılmı cekıldım spermın gıdıs yolundada sıkıntı yok .bu ayda olmazsa esımde bır gozukucek ondan sonrası Allah ın takdırı canım.ben bu 6 ayda cok fazla sey denedım artık denıyecegım bır sey kalmadı :)sen girtinmi cnm

Bnde pko var oldum olasi hep sorun adetlerim duzensiz.... bde ben tek cocugum ve 10 yil sonra olmusum.benimde olmuycak diye cok korkuyorum... ve cocuk cok istiyorum kendim tek oldugum icin hep kalabalik bir ailem olsun istedim bide herkes soruyo sinirlerim bozuluyo tekrar gidicem dr a bakalim artik

Hacamata cok inandim ama ben yaptirdim gecen ay 4 gun sonra kendiligimden reglm oldu gecikmisti ve ben hep ilacla oliyorum insallah faydasi olurda hamile kaliriz isteyn herkez... :)))

Hacamata cok inandim ama ben yaptirdim gecen ay 4 gun sonra kendiligimden reglm oldu gecikmisti ve ben hep ilacla oliyorum insallah faydasi olurda hamile kaliriz isteyn herkez... :)))
Canim bence sen doktora git cok geciktirmeden adet duzensizligide onemli herseye baksinlar kafan rahat olsun.ben bugun dayanamayip su 5 gun once belli eden testten aldim sonuc negatif :(uzuldum tabi ama hayirlisi boyleymis.sende kotu dusunme cnm seninde annenin gibi olucak diye bir sey yok .insalah 3 er 4 er bebislerin olur :)

Herkese selam epeydir buralari okuyorum ilk defa yaziyorum ben 10 gun once hacamat yaptirdim yirmi gun sonra tekrar yapicaz dedi. dun eltime anlattim hacamat yaptirdigimi oda abimin hAnimida yaprirdi ve ha a.atla hamile kaldi uc yildir bebeyi olmuyodu dedi belki sizede umut olur diye yazdim

Hacamat yaptiriken sordum belden yapilan hacamatin hamile kalmaya nasil yardimci olut sordum yumurtaliklari calistiriyo dedi birde kasiklara kuru kupa vurulmasi lazim dedi

Hacamatı sadece bir bölgeden değil tarama şeklinde (7 bölge) yapılması daha iyi netice vereceğini düşünüyorum bacakta da yumurtalık bölgeleri var Hacamatla yumurtalık bölgesinin asitliğini azaltıyor , yumurtalıktaki fazla asit spermleri öldürdüğü için hamileliği engelliyor. Belki bazik beslenmeye dikkat etmekte katkı sağlayabilir. Hacamatla zayıflayan, migreni geçen hormon dengesi düzelen arkadaşlar oldu kendimde faydasını gördüm

Hormon duzeni icin hangi bolgelere yapiliyor benim fsh yuksek birde prokladinim yuksek

ACIYOMU yaptırırken..ben de duymuştum daha önce kirli kan gidiyomuş..ama acır diye korktum..:KK17::KK17:

Hayir cokta fazla acimiyo bence hermesin denenmesi lazim bende yaptirmafan once korkuyodum.ama simdi tekrar hacamat yaptiracam

Back
X