• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacamatla hamile kalan duyan bilen varmi

kızlar hacamat yaptırdım bende ama bende pek işe yaramdı hatta 5 defa yaptırdım en sonunda sırtımda bardaklar varken uyuya kalmışım bir daha olmaz sana dediler hem heryerlerim morarmıştı bir daha da gözüm kesmedi...

Selam kizlar en son 15 martta da hacamat yaptirdim . 2 mayista adet oldum.1 haziranda hamile oldumu ogrendim. Su anda 10 haftalik hamileyim

Selam kizlar en son 15 martta da hacamat yaptirdim . 2 mayista adet oldum.1 haziranda hamile oldumu ogrendim. Su anda 10 haftalik hamileyim
Gözün aydın cok sevındım canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

İstanbul Fatih'te Nebevi Tıp isimli Cupping Therapy merkezi var. Bu merkezin ürettiği Extant isminde gıda takviyesini kullamdım. Yaklaşık olarak 3 senedir evli olmama ve 3 kez gebelik geçirmeme rağmen, gebeliklerim düşükle sonuçlandı. Bu firmaya gittiğimde niyetim hacamat olmaktı fakat ürettikleri İnfertilite ilacını kullandım ve hamd olsun şuan 5 aylık çok sağlıklı bir gebelik geçiyorum. Ama bu merkezde hacamat olup sağlıklı gebelik geçirenleride duydum. Tavsiye ederim.

Normalde sırttan 3 ayda bir babam muhakkak hacemat yapar bana. Ama gebelik için söylemeye cekınıyorum o yuzden bı arkadasımın vesılesı ıle bır bayan haccema gideceğiz. Kendisi 2 kürden sonra gebe kaldı Rabbımın ıznıyle onunda skıntıları vardı. Bel ve kasık bolgesınden hacemat ve suluk yapacak. Şifa Rabbimden vesilelere sığınıyoruz. Aama ben cok ınanıyorum hacematın ve sulugun sıfasına

Oncelikle tarama hacamatı yapılmalı sonrasında belden yumurtalık seviyesine hacamat ve sülük Sezeryan bölgesine sülük alt diş etleri sülük ve ayak bilek içi sülük ve rahim içi sülük tedavisiyle hamile kalmak kolaylasir Rabbimin izniyle. Aynı zamanda hayıt şurubuda hamile kalma da çok etkilidir ben öncelikle Rabbimin izni sonra da bu vesilelerle hamile kaldım

Oncelikle tarama hacamatı yapılmalı sonrasında belden yumurtalık seviyesine hacamat ve sülük Sezeryan bölgesine sülük alt diş etleri sülük ve ayak bilek içi sülük ve rahim içi sülük tedavisiyle hamile kalmak kolaylasir Rabbimin izniyle. Aynı zamanda hayıt şurubuda hamile kalma da çok etkilidir ben öncelikle Rabbimin izni sonra da bu vesilelerle hamile kaldım
canım sen bu yazdığın her yerine sülük uygulatttın mı?
diş etleri rahim içi falan?
nasıl dayandın tiksnmeden?

merhaba hayırlı olsun bebişiniz :) hacamat ve sülüğü nerede kime yaptırdınız özelden telefon numarası ve isim yollar mısınız bana

Back
X