Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın cok sevındım canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınSelam kizlar en son 15 martta da hacamat yaptirdim . 2 mayista adet oldum.1 haziranda hamile oldumu ogrendim. Su anda 10 haftalik hamileyim
Selam kizlar en son 15 martta da hacamat yaptirdim . 2 mayista adet oldum.1 haziranda hamile oldumu ogrendim. Su anda 10 haftalik hamileyim
Benimde senle aynı canım yumurtaliklar yavaş bende yaptisammi diyorum arastiriyorum antalyadayimHormon duzeni icin hangi bolgelere yapiliyor benim fsh yuksek birde prokladinim yuksek
Merhaba.bende hacamat yaptirmak istiyorum arastiriken forumda gordum.bende antalyadayim iyi bi yer ariyorum.siz yaptirsinizmiBenimde senle aynı canım yumurtaliklar yavaş bende yaptisammi diyorum arastiriyorum antalyadayim
canım sen bu yazdığın her yerine sülük uygulatttın mı?Oncelikle tarama hacamatı yapılmalı sonrasında belden yumurtalık seviyesine hacamat ve sülük Sezeryan bölgesine sülük alt diş etleri sülük ve ayak bilek içi sülük ve rahim içi sülük tedavisiyle hamile kalmak kolaylasir Rabbimin izniyle. Aynı zamanda hayıt şurubuda hamile kalma da çok etkilidir ben öncelikle Rabbimin izni sonra da bu vesilelerle hamile kaldım
Selam kizlar en son 15 martta da hacamat yaptirdim . 2 mayista adet oldum.1 haziranda hamile oldumu ogrendim. Su anda 10 haftalik hamileyim
Hayirli olsun :) benimd bazi arkadaslatim gidip yaptirdilar 3 ay sonra hamile kaldilarSelam kizlar en son 15 martta da hacamat yaptirdim . 2 mayista adet oldum.1 haziranda hamile oldumu ogrendim. Su anda 10 haftalik hamileyim