Lekeler, Çiller HACCER Cilt Bakım Kremi (Bakmadan Geçmeyiniz)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Tüm forumdan okuduklarıma göre "sonuç olarak faydasız bi krem" denemezbence.
Hatta fayda görenler çoğunlukta gibi.
Bende kuaförümde ve aktarda gördüm.Aktar kaç yıldır aynı yerinde ve güvenilir biri.Fayda görmezseniz iade alırım deyince aldım tabi
Sadece lekelere değil,ağız içi yaralara,kesiklere ve uçuklara iyi geldiğini hem kuaförüm,hem aktar söyledi.Hatta aktara tanıtan kadında kremi doğal olduğunu kanıtlamak için yiyerek tanıtmış
Aktarın söylediklerini bende size'aktar'dım kızlar
Sonuç olarak "denemeye değer" diyip almaya karar verdim.20 tl burda fakat 1-2 aya kadar 25tl'ye çıkıcakmış fiyatı kuaförümün söylediğine göre
İnşallah biz alanlar faydasını görürüz :119: ...

bende merak ediorum bu kremi tuvana büyükçınar kullanıyormuş nemlendiricisini 20 liraymış alsammı ama sivilce yaptı diyenlerde olmuş günlük krem olarak kullanılırmı

bende bu kremi kullandım yumuşacık yapıyor fakat sivilceleri arttırıyor 30 yaşındayım ve malesef 2 aydır akne tedavisi görüyorum kremi iade aldılar ama çilesi bana kaldı

Bn kullanmıstım bnım patronumun eşı rustu ole tanısmıstım o kremle ama hıc memnun kalmadım bn umarım sız kalırsınız lekelr ıcn kullanmadıgım urun kalmamıstı kısacası eger lekelerınız coksa doktora gıdın bn gıttım az kaldı sımdı ıse sinoz dıe bı krem var onu aldım 3 gudr kullanıyorum hee bıde maske yapıyorum o gayet guzel cıdı beyazlatıyo cok hos yapıyo

arkadaşlar bende bu durumdan müzdariptim ama ben arı poleni maskesi yaptım çok memnun kaldım. çok şükür artık dışarı çıkabiliyorum. Polen yumurta sarısı ve zeytinyağı ile yaptım. çok çok memnunum. bende işe yaradı bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…