hacdan gelen meryem ana otu ve türbeye tutunma hakkında neler biliorsunuz ?

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
hacdan bi akrabamız meryem ana otu getirmiş çocuğu olmayanlar kaynatıp içiyorlarmış olanlar varmış dediğine göre bide türbeye tutunmak diye birşey var bizim burada türbede dua edip 2 rekat namaz kılıyorsun bu şekilde olan çok kişşi duydum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz içinizde bu şekilde hamile kalan varmı? denemelimiyim acaba ?

hacdan bi akrabamız meryem ana otu getirmiş çocuğu olmayanlar kaynatıp içiyorlarmış olanlar varmış dediğine göre bide türbeye tutunmak diye birşey var bizim burada türbede dua edip 2 rekat namaz kılıyorsun bu şekilde olan çok kişşi duydum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz içinizde bu şekilde hamile kalan varmı? denemelimiyim acaba ?

Canım Merhaba banada bir tanıdığım getirdi.otu Sürahi nin içine koyup bekletip o suya ibrahim süresinimiydi tam emin değilim ama üstüne oku dediler sonra o Sürahi den Hem esin hem sen içeceksin. .tadı odun tadı gibi ama içtim ben..bide otu dışına bez sarıp üstümüze takip birlikte olduğun zaman üstünde olmasi lazimmis. .canım ama sen internetten iyice araştır. Ama kaynaşma yok diye biliyorum. .ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOŞ ÇIKARMASIN. .

ARKADAŞLAR PROF.DR.CEVAT AKŞİT HOCANIN MERYEM ANA OTU KONUŞMASINI BULDUM. BURADA BU OTUN NASIL KULLANILACAĞINI ANLATIYOR.LİNK AŞAĞIDA

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X