Erkek İnfertilitesi Hacer cafer ova kürleriyle hamile kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hejan bejan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
615
311
103
29
Merhaba arkadaşlar.. ben 2 buçuk yıl evliyim. Eşim azosperm. Bu ay tup bebek düşünüyorduk. Eşim vazgeçti. Ne yapyon ne ettim ikna edemedim. Bir sitede gezinirken dr. hacer cafer ovanın kürleri ile hamile kalanlar baya var. Ve çok ilgimi çekti. Belki vesilemiz onun kürleri sayesinde olur diyerekten başladım. Asistanının numarasını aldım. Görüsücem. Bi adamın hiç spermi yoktu 3 aylık bir kürle 27 milyon oldu. Kadınlarla da ilgileniyor. Sizde denediniz mi .cevap yazarsaniz çok sevinirim.

hehangi bir işlem yaptınız mı bu konuda

Bizde gördük nette Hacer Cafer ova lının kütleri deneyen var mı
Merhaba,
1500 tl ye kürleri aldım, 3 ay uyguladım. ama hiçbir etkisi olmadı. resmen insanı kandırıyorlar. inanmayın sakın. sizde bu duruma düşmeyin. maddi ve manevi insanın dengesi ile oynuyorlar. 3 aylık kürler bittikten sonra tekrar 1500 tl istediler. ama başta bu durumu belirtmemişlerdi.

Merhaba,
1500 tl ye kürleri aldım, 3 ay uyguladım. ama hiçbir etkisi olmadı. resmen insanı kandırıyorlar. inanmayın sakın. sizde bu duruma düşmeyin. maddi ve manevi insanın dengesi ile oynuyorlar. 3 aylık kürler bittikten sonra tekrar 1500 tl istediler. ama başta bu durumu belirtmemişlerdi.

Merhaba ben agustos ayından beri hacer cafer ovanın kürlerinı kullandım ve hıc Bı etkisi olmadı maalesef bosuna para vermeyin 2 ayrı set aldım 3000 TL ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…