anladım cnm ben katılırım.lste toplandığında etiketlersn beni de başlarm cnm.Bir saat belirleyip o saatte(örneğin perşembe gecesi 12 ile 5 arası) 239.121 sayısı kişi sayısına göre bölüşülüp bir seferde okunacak. İstenirse eğer teker teker herkes için farklı gecelerde ayrı ayrı hatim de yapılabilir.
bildirim yapılmasa da mesela herkes bir sayı kadarınca alır okumak üzere,mesela 500 ben aldım diyelim.bildirim yapamasa da okur alanlar aldığı sayıyıBende katılmak isterim ama saat olayını anlamadım herkes aynı saatte okuyup buraya o saatte bildirim yapamayabilir yalnız
onu henüz bende bilmiyorum liste bi toparlansın arkadaşımız konuyu anlayacağımız şekilde açar başlarız.Anladım herkes aynı saatte mi okuması gerekiyo çünkü duanın hangi saatte kabul olacağını Allah'tan başkası bilemez
Anladım tamam sağolonu henüz bende bilmiyorum liste bi toparlansın arkadaşımız konuyu anlayacağımız şekilde açar başlarız.
bbütün kızlar toplandık :) hadi inşallah devamı gelsin hızlı bir başlangıç yapalım.BENDE VARIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?