Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 10.500(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
1. kişi @nacis için eksik olanlar:
3nacis--
6 @ecrin87
14 @selince3
20 @kubdef
Günaydın Herkese ..Ya arkadaslar ben bu yukardaki isimleri ve eksik olanlar yazısını anlayamıyorum kaç gündür sorucam sorucam erteliyorum belki anlarım diye ama anlamadım...herkes payına düşeni okumuyor mu? Nasıl ve neden bazıları eksik kalıyor...Böyle toplu dua olur mu ? Soruyorum çok biliyorum mda soruyorum diye değil yanlıs anlamayın inanın bilmedıgım ıcın soruyorum....toplu dua larda herkes birden başlayıp herkes aynı gün bitirmesı gerek mıyor mu? Herkes aynı gün bitirmez se bu okudugumuz sayının toplamının anlamı olur mu...kafam çok karısık ..
Sana katılıyorum ve dua ediyoz okadar allah in ismeni zikrediyoruz ama nik ismiyle ben bide bu anlamiyorum ellerimi semada dua edip niyeti okurken şu nik li diye dua önemlidir nasil hangi anda edildiği önemliGünaydın Herkese ..Ya arkadaslar ben bu yukardaki isimleri ve eksik olanlar yazısını anlayamıyorum kaç gündür sorucam sorucam erteliyorum belki anlarım diye ama anlamadım...herkes payına düşeni okumuyor mu? Nasıl ve neden bazıları eksik kalıyor...Böyle toplu dua olur mu ? Soruyorum çok biliyorum mda soruyorum diye değil yanlıs anlamayın inanın bilmedıgım ıcın soruyorum....toplu dua larda herkes birden başlayıp herkes aynı gün bitirmesı gerek mıyor mu? Herkes aynı gün bitirmez se bu okudugumuz sayının toplamının anlamı olur mu...kafam çok karısık ..
Sana katılıyorum ve dua ediyoz okadar allah in ismeni zikrediyoruz ama nik ismiyle ben bide bu anlamiyorum ellerimi semada dua edip niyeti okurken şu nik li diye dua önemlidir nasil hangi anda edildiği önemli
Günaydın Herkese ..Ya arkadaslar ben bu yukardaki isimleri ve eksik olanlar yazısını anlayamıyorum kaç gündür sorucam sorucam erteliyorum belki anlarım diye ama anlamadım...herkes payına düşeni okumuyor mu? Nasıl ve neden bazıları eksik kalıyor...Böyle toplu dua olur mu ? Soruyorum çok biliyorum mda soruyorum diye değil yanlıs anlamayın inanın bilmedıgım ıcın soruyorum....toplu dua larda herkes birden başlayıp herkes aynı gün bitirmesı gerek mıyor mu? Herkes aynı gün bitirmez se bu okudugumuz sayının toplamının anlamı olur mu...kafam çok karısık ..
Katılabilir miyim bende çok istiyorum ya allah okuma kolaylığı verir inşallah
olur tabi ki yeni listeden itibaren mi yoksa şu an okunanı okuyacak mıyım istersen okuyamadığının bir kısmını okurumBenim yerime girmek ister misiniz ? Arkadaşları zor durumda bırakmamak için çıkamıyorum . Eğer girerseniz tuba tesbih ten itibaren okumaya baslayacaksiniz
Haklısın ama ben listeye geç girdiğim için hep geç kalıyorum bu yüzden eksik kalıyor
Simurg ve belgeseller için okudum. Nacis için de 5850 adet okuyabildim .altta neyisada yerine sizin adınızı yazacaklar . Yani benim yerime bundan sonrakiler için siz okumuş olacaksınız ben cikicamolur tabi ki yeni listeden itibaren mi yoksa şu an okunanı okuyacak mıyım istersen okuyamadığının bir kısmını okurum
Benim yerime girmek ister misiniz ? Arkadaşları zor durumda bırakmamak için çıkamıyorum . Eğer girerseniz tuba tesbih ten itibaren okumaya baslayacaksiniz
Estağfurullah ben sizi anladım sorun yok. 3 günde Yetistiremiyorum ağır geliyor bu yüzden çıkıyorumCanım senin için demedim özellıkle biri için de demedim sakın yanlıs anlamayın....Sadece gercekten anlamadıgım için sordum ben....yani buna bir şekilde çözüm bulunmalı ..Tuba için okuyoruz ama öncekı okumalar eksik geriden gidiyor..böyle toplu dua olmaz...yani bende çok iyi bilmiyorum...zaten ilk defa burada sizlerle katılıyorum toplu dua lara..ama mantıgım daha özen ve düzen olmalı diyor...Toplu bir şekılde bir kişiye herkes okusun sonra sıradakıne yıne aynı sekıl herkes birden okusun...Neyse bilmiyorum umarım anlasılmısımdır ve umarım bir sekılde çaresi bulunur..
Kusuruma bakmayın lütfen...sadece içimdekılerı söylemek istedim..Yanlıs anlamayın ..Hakkınızı helal edin emi..
Simurg ve belgeseller için okudum. Nacis için de 5850 adet okuyabildim .altta neyisada yerine sizin adınızı yazacaklar . Yani benim yerime bundan sonrakiler için siz okumuş olacaksınız ben cikicam
ben o zaman tubatesbihi alıyorum sen geri kalanı tamamla canım olur mu ben de yetiştiremeyip geriden gelmeyeyim sonra zaten 1 günü kaldı sanırımSimurg ve belgeseller için okudum. Nacis için de 5850 adet okuyabildim .altta neyisada yerine sizin adınızı yazacaklar . Yani benim yerime bundan sonrakiler için siz okumuş olacaksınız ben cikicam