Aşılama HACETTEPE de tüp bebek yaptıranlar bana yol gösterin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Herodox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
H

Herodox

Ziyaretçi
arkadaşlar ben tüp bebek hastasıym.6.ayda gelmemi söylediler.ne kadar tutuyo nasıl oluyo canınız acıyormu?yoksa özel hastaneler dahamı iyi.3. aşılamadan sonra hemen tüpe mi geçiliyo???:

Merhaba Herodox, ben siteye yeni üye oldum ve bende senin gibi Hacettepeye gitmeyi düşünüyorum. Hacettepe hakkında deneyimlerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum. Özellikle doktorun il ilgili görüşlerini öğrenmek isterim. şimdidn çok teşekkürler

bende hacetepede tedavı goruyorum doktorum ıbrahım bey yasım tutmuor ondan kendımız parayla tup bebek yapalım dedık doktor yasın kucuk once asılama yapalım dedı sımdılık ıyı gıdıor bende onumuzdekı ay igne tedavı sı olacam. hastane doktorlar ve hemsıreler cok ilgililer guzel tavsıye ederım

ben hiç asılama yaptırmadım ama genelde arstırmalarım ve doktorlardan ögrendıme gore 3asılamdan sonra tüp bebege gecılıyor.ama eger 1asılamadan sonra gecmek ıstersen ücretli oluor sen ödüyorsun herseyıı.devletın karsılamsı ıcınde enaz 23 yasında ve en az3yıl evlı olmak gerekıormuşş maleseff

merhaba hasretim, ben zaten 2 yıllık evliyim ve devlet karşılamıyor. doktorum Serdar Günalp şuan tetkikler yapıldı ve daha tedaviye karar verilmedi. sonuçları göstermeye gideceğim bakalım ama direk tüp bebek yapacak gibi geliyor. Tüp bebek ne kadara mal oluyor bir bilgin var mı? umarım bizde anne oluruz

hacetepede hakan bey dıye bır doktor varmış onun bu konuda cok ıyı oldugunu duydum. kadın dogum bölümünde

Back
X