Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonca27 hayırlı olsun. Bende tüp bebek yaptıracağım araştırıyorum. Doktorun kim? süreç nasıl geçti?Merhabalar. Ben de hacettepe tüp ünitesinde tedavi gördüm. Şu anda çok güzel bir kızım var.
İnşallahDoktorum sezcan mümüşoğlu ydu. Tedavi Sürecimde tüm ekip çok yardımcı oldu. Üniversitesi hastanesi olmasına rağmen çok ilgili, güleryüzlüydüler. Raporlu ilk denememdi. İnşallah sanada nasip olur.
Merhaba sezcan hocaya nasıl randevu aldınız acaba ben randevu alamıyorumMerhaba bende Sezcan hocaya gidiyorum bu ay başlayacağız insallah tüp bebeğe hayırlısı olur insallah
Merhaba,kaçıncı denemede olumlu sonuç aldınız?bende orda tedaviye baslucam inşallah.biraz bilgi verir misiniz kullanılan ilaçların bı zorluğu var mı ve yumurta toplama işlemi uyutmadan mi yapiliyor çok ağrılı mi oluyor?basvurduktan sonra tedavi için ne kadar süre beklediniz acabaMerhabalar. Ben de hacettepe tüp ünitesinde tedavi gördüm. Şu anda çok güzel bir kızım var.
Hangi hocadan tedavi gördünüz,ilk denemede mi oldu?Merhabalar. Ben de hacettepe tüp ünitesinde tedavi gördüm. Şu anda çok güzel bir kızım var.
Öncesinde aşılama oldu mu direk tüp bebeğe mi geçildiDoktorum sezcan mümüşoğlu ydu. Tedavi Sürecimde tüm ekip çok yardımcı oldu. Üniversitesi hastanesi olmasına rağmen çok ilgili, güleryüzlüydüler. Raporlu ilk denememdi. İnşallah sanada nasip olur.
Ne yaptınız durumunuz nedirMerhaba bende Sezcan hocaya gidiyorum bu ay başlayacağız insallah tüp bebeğe hayırlısı olur insallah
Merhaba 3 ağustosta transferim gerceklesti bekliyoruz bakalım gerisi Allaha kaldı nasıpNe yaptınız durumunuz nedir
Hadi hayırlısı inşallahİnşallah tutar hayırlısı ile :) ben önce aşılama denicem sanırım kan değerlerine göre belli olcak