Tüp Bebek Merkezleri Hacettepe Tüp Bebek

Merhabalar. Ben de hacettepe tüp ünitesinde tedavi gördüm. Şu anda çok güzel bir kızım var.

Merhabalar. Ben de hacettepe tüp ünitesinde tedavi gördüm. Şu anda çok güzel bir kızım var.
Gonca27 hayırlı olsun. Bende tüp bebek yaptıracağım araştırıyorum. Doktorun kim? süreç nasıl geçti?

Doktorum sezcan mümüşoğlu ydu. Tedavi Sürecimde tüm ekip çok yardımcı oldu. Üniversitesi hastanesi olmasına rağmen çok ilgili, güleryüzlüydüler. Raporlu ilk denememdi. İnşallah sanada nasip olur.

Doktorum sezcan mümüşoğlu ydu. Tedavi Sürecimde tüm ekip çok yardımcı oldu. Üniversitesi hastanesi olmasına rağmen çok ilgili, güleryüzlüydüler. Raporlu ilk denememdi. İnşallah sanada nasip olur.
İnşallah 🙏bilgilendirme için teşekkür ederim.

Merhaba bende Sezcan hocaya gidiyorum bu ay başlayacağız insallah tüp bebeğe hayırlısı olur insallah

Merhaba,kaçıncı denemede olumlu sonuç aldınız?bende orda tedaviye baslucam inşallah.biraz bilgi verir misiniz kullanılan ilaçların bı zorluğu var mı ve yumurta toplama işlemi uyutmadan mi yapiliyor çok ağrılı mi oluyor?basvurduktan sonra tedavi için ne kadar süre beklediniz acaba

Öncesinde aşılama oldu mu direk tüp bebeğe mi geçildi

İnşallah tutar hayırlısı ile :) ben önce aşılama denicem sanırım kan değerlerine göre belli olcak

Back
X