hacettepede tüp bebek yaptıran var mı ???

tabiyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
438
1
46
Kırıkkale
kızlar yengem 3. kez ve son kez tüp bebek deneyecek. devlet oldugu için son. sansı ıse ıkı embriyo bırakılacak bu kez. çünkü ıkısınde de tutmadı. bu kez ıkı embriyo olacagından sansı yüksek allahın ıznıyle. hacettepeyi düşünüyoruz. ücretsiz olarak yaptırabılecegımız bır yer hacettepe. pekı ıyı bı doktor ısmı duyan var mı. kımı tercıh etmelıyız. malum ordakı proflar ve doçentler amelıyatlara da bu ışlemlerde ekstra para ıstıyo. özelde de cok denedıler artık maddı acıdan bıtmış durumdalar. ısım ıstiyoruz lütfen b(ılen varsa ya da duyan:

hacettepede drlarım neredeyse tamamının tüp bebek merkezi var ordan bildigim kadarı ile pek hayır gelmiyor ama tavsiyem gata ankara gatada yapıldı benim ikinci tüp bebek hemşirelerde drlarda çok iyi raporda kolay çıkıyo allah yardımcın olsun

ben de 3.denemem için hacettepe ile görüştüm.hatta muayene oldum özelden bir prof.a ama o gün eve gelene kadar ağladım.özel ve çok ilgisiz olunca bedava yapsalar gitmem dedim çünkü psikoloji çok önemli.sonra araştırma ve tavsiye üzerine başkent üni. hulusi beye gittim.Allah'a şükür bu defa oldu.raporlu ilaç ve hastane parası 2000tl tuttu.ilgileri yeter herşeye.ısrarla tavsiye ederim.

Back
X