• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacettepeliler platformu!!

hoşbuldukk ((:
bi arkadaşım da aktüeryayı kazandı bu sene.
herneyse.
ya bişey sormak istiyorum. Beytepe'de yaşam?? nasıl :)

:emir_bebek:

öncelikle hoşgeldin 15 gündür tecrübe ediyorsundur, sence nasıl?

Bu okulun durumu nedir böyle ya? 4. senemde illallah dedim sonunda!!!
yemekhanedeki sıra 1 saatte ancak geliyor.
kampüse ulaşım insanı kahrediyor zaten!
valla durum çok kötü bu sene...
yeni öğrencilerin sayısı çok fazla. bi de sosyal hizmetler vs. bölümlerini beytepeye taşımışlar. ama nedense (!) ne otobüs sayısında, ne yemek mekanlarında bi değişme yok!
KAPASİTEYİ AŞTIK duy sesimizi Ey Ulu Hacettepe!

Yurtlarda ne internet çalışıyor, ne de elektrik düzgün.!
Bilim yuvası olan kütüphanede kitap ÖDÜNÇ VERİLEMİYOR 2 HAFTADIR. sistem bozukmuş da!
:oklava:

öncelikle hoşgeldin 15 gündür tecrübe ediyorsundur, sence nasıl?

Bu okulun durumu nedir böyle ya? 4. senemde illallah dedim sonunda!!!
yemekhanedeki sıra 1 saatte ancak geliyor.
kampüse ulaşım insanı kahrediyor zaten!
valla durum çok kötü bu sene...
yeni öğrencilerin sayısı çok fazla. bi de sosyal hizmetler vs. bölümlerini beytepeye taşımışlar. ama nedense (!) ne otobüs sayısında, ne yemek mekanlarında bi değişme yok!
KAPASİTEYİ AŞTIK duy sesimizi Ey Ulu Hacettepe!

Yurtlarda ne internet çalışıyor, ne de elektrik düzgün.!
Bilim yuvası olan kütüphanede kitap ÖDÜNÇ VERİLEMİYOR 2 HAFTADIR. sistem bozukmuş da!
:oklava:

Cidden bu sene ne kadar kalabalık olmuş beytepe
Herkesin dikkatini çekiyor ..
Off ulaşım zaten hep bir dert bekle bekle otobüs gelir sıra gelmez binemezsin ..
Aynen internet sürekli gelip gidiyor ama o düzeldi galiba bir kaç günden beri ..
Pek bir isyan edesim var

artık beytepedeki yaşamın nasıl olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. hatta öğrenmekten ziyade isyan konumundayım. ((:
ulaşım ve yemekhane sırası. nefret ediyorum.
ama ne bende ne de yıllar sonra çocuğumu da orada okuttuğumda. bu değişmeyecek gibi görünüyor.
evimde okuyor olmam biraz olsun şans sanırım.. ((: :74:

şu anda beytepe kampüsünde yurtların önünde kar topu savaşı var ;)
öğrenci evlerinin önünde de kayıyolar :34:

Uluslarası ilişkiler bölümünden selammmm :))) Son senemde kendimi bir hacettepezede olarak tanımlıyor ve okul bir an önce bitsin diyorum :64:

Uluslarası ilişkiler bölümünden selammmm :))) Son senemde kendimi bir hacettepezede olarak tanımlıyor ve okul bir an önce bitsin diyorum :64:

aynı fakültedenmişiz yaw,ne güzel kk da böyle bulmak birbirini:27::27: sen yine bitiriyomussun benim daha 2 senem var:53::53:

ben de master tez aşamasındayım, eğitim-sos. bil. enst. doktorada kapısından geçmicem valla, odtü daha rahat direkt....

arkadaslar merhaba ben hacettepede okumuyorum suan ne yazıkki :) ama inş bu sne hacettepeyi yazmayı düşünüyorum puanım suanda hacettpe iktisat maliye tutuyo gbi, fakat bu bölümlerin basarısını iş alanlarını çok iyi bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim.Hacettepe iktisat(türkçe) ya da maliyee ??

Ben de bu sene geliyorum :10:
Konuyu takip eden pek kalmamış ama :31:
Belki ben canlandırırım :1:

Back
X