• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacettepe'ye yakın yurt

brona

#LoveWins
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
41
22
88
27
herkese merhabalar. aslında bu konuyla ilgili bir forum varmış ama belki gerekli ilgiyi çekmez diye buraya konu açıyorum çünkü acil bilgiye ihtiyacım var. olay basit, hacettepeye çok uzak olmayan, fiyatları uygun kız veya karma yurt. 4-6 kişilik oda olabilir. yardımlarınızı bekliyorum.

Kampus icerisine basvurabilirsin ama ucretler sana hitap edermi bilemem.
Onun disinda yakin yurt bulamazsin en iyisi kurtulus cebeci taraflarina bakman tandogan da olabilir veya beytepe metro duraklarindan biri olabilir..
Devlet yurtlarina basvur, ozellikle yari ozeller cok iyidir..

Kampus icerisine basvurabilirsin ama ucretler sana hitap edermi bilemem.
Onun disinda yakin yurt bulamazsin en iyisi kurtulus cebeci taraflarina bakman tandogan da olabilir veya beytepe metro duraklarindan biri olabilir..
Devlet yurtlarina basvur, ozellikle yari ozeller cok iyidir..

kampus içindeki yurda basvurdum ve bana çıkmadı, muhtemelen kyk'da çıkmayacak. ona da basvurdum

Kampusun icinde ozel yurtlarda acilmisti kurtulus metrosu yaninda cok luks bir yurt vardi ama adini hatirlamiyorum keske hatirlasam.. ankarada kisa bir sure kalabilecegin yer yok mu devlet sonrada yari ozele gecersin yurdunda hemen sira gelir

Kampusun icinde ozel yurtlarda acilmisti kurtulus metrosu yaninda cok luks bir yurt vardi ama adini hatirlamiyorum keske hatirlasam.. ankarada kisa bir sure kalabilecegin yer yok mu devlet sonrada yari ozele gecersin yurdunda hemen sira gelir
Kampüs içinde iki tane yurt var ama ikisi de dolmuş. Ben de aylık para odeyecegim bir yurt arıyorum. Sonra olursa kampüs veya devlet yurduna geçicem. En kötü, eve çıkarım. Şehir dışından geliyorum. Tanıdığım kimse yok. O yüzden baliği sıkıntılıyım

beytepeye her yer uzak
ama metro açılmış
tavsiyem tandoğan cebeci sıhhiye buraların metro duraklarına yakın bir yurt bulman olur
hemen atlarsın metroya

okul içinde öğrenci evleri var onlara başvurmadın mı? pahalıdır ama çıkma olasılığı daha yüksektir

ben yurtta kalmıştım kampüste...

metro var ama metrodan kampus içine de otobüse binmek gerekiyor öyle yürünecek mesafe değil

Bahçelievlerde bakabilirsiniz ama fiyatları cebeci kadar uygun değildir. Yinede görüşmekte fayda var, gök kuşağından egoya biner kampüse direkt gecersin. Okul yurdu çıksa iyi olurmuş seneye bi daha denersin. Ya da özel yurt+yol parası mi daha çok tutuyo yoksa kampüste ki öğrenci evimi bi hesaplamak lszim. En son 600tl idi öğrenci evleri şuan kaç acaba

Hacettepenin semt servisleri var. Bir de Sıhhiyeden otobüs var. Eskişehir yolundan dolmuş da var.

Dikmen çetin emeçten geçeni ben görüyordum mesela.

Eskişehir yolu civarı bulursanız iyidir bence.

Hacettepenin semt servisleri var. Bir de Sıhhiyeden otobüs var. Eskişehir yolundan dolmuş da var.

Dikmen çetin emeçten geçeni ben görüyordum mesela.

Eskişehir yolu civarı bulursanız iyidir bence.

o semt servislerini kaldırmışlar diyorlar
geçen change.org da semt servisleri geri gelsin diye bişey imzaladım
çayyolu metro durağı açılınca 230 numaralı otobüs bile çalışmıyormuş diye duydum
metrodan inip ringlere biniliyomuş :/

çayyolu metro durağı açılınca 230 numaralı otobüs bile çalışmıyormuş diye duydum

aynen öyle olmuş

ben geçen bir sınava girdim orda da

ulaşım sıkıntılı o ringler de okul saatlerinde çok dolu oluyormuş

metro var ama onun da inmesi binmesini de hesaplamak lazım ankaray güzergahını yazmış arkadaşlar ama ankaray dan in metroya bin ring otobüsü bekle bayağı uzun sürer

bir kaç otobüs ve dolmuş varmış ama en iyisini halen orada okuyanlar bilir; eskiye göre vereceğimiz bilgi sağlıklı olmayabilir

zira annem beytepenin ilk kurulduğu dönem orda okumuş; beytepe köprüsüne kadar metro gidiyormuş dedim; ordan yürünmez ki dedi; taksi 15 TL tutmuştu galiba

herkese merhabalar. aslında bu konuyla ilgili bir forum varmış ama belki gerekli ilgiyi çekmez diye buraya konu açıyorum çünkü acil bilgiye ihtiyacım var. olay basit, hacettepeye çok uzak olmayan, fiyatları uygun kız veya karma yurt. 4-6 kişilik oda olabilir. yardımlarınızı bekliyorum.
geçen sene aynı durumda aynı okula giderken aynı konuyu açtım. ama benim şansım merkez kampüste oluşum. Beytepe ye Her yer uzak 230 da kalktı direk ego ile oraya gidemiyorsun yani mecburen metrolara yakın bi yerlerde bulmalisin. ama biraz ugrasirsan Beytepe yurdu çıkar. bana Sıhhiye bile ciktiysa Beytepe daha kolay oluyor

Benim zamanımda vardı görüyor musun bak yaşım ortaya çıktı :P

Peki cebecide önerebileceğiniz yurt var mı? Kalabalik oda olabilir. Özelden ismini bana yazabilirsiniz. (Fiyat da önemli, malumunuz )

Tüfekçioğlu ver Cebeci de

Devlet yurdu da var

Ilk birkaç gün sonrasında devlet yurtları açılıyor misafir öğrenci alıyorlar sonra da açılınca yerleştiriyorlar

Beytepe kyk yakınsa orası boşalmaz belki de seyran vs boşalabilir

Okul Facebook ya da böyle klüp vs sayfası varsa oralara sor

arkadaşlar, yalçınkaya yurdu( beşevler) ve zahide hanım yurtları nasıl? bilen var mı?

Merhaba :) Bütçeniz nedir bilmiyorum ama Beytepe KYK yurtları ve Beytepe Öğrenci Evleri var; yurtlar çıkmadıysa öğrenci evlerini deneyebilirsiniz, çıkma ihtimali çok daha iyidir. Fiyatları da 430 ile 480 liradır kalacağınız binaya göre ve kaldığınız ay kadar ödersiniz. Bir de sene başında bir defalık hava parası verirsiniz, geri almamak üzere (Ayrıntıları sksdb Hacettepe'de bulabilirsiniz). Maddi durumunuz iyiyse Parlar Öğrenci yurdu ve Atatepe Yaşam Merkezi var, sanırım 2 kişilik odaların aylık fiyatları 700 küsürlere kadar çıkıyor ve 12 ay ödemeniz gerek; bu dediğim yurtların hava parası var mı bilmiyorum.

Bildiğim kadarıyla buradaki arkadaşların dediği gibi Kurtuluş, Cebeci, Tandoğan ve kalan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla Dikimevi'ndeki yurtlara bakabilirsiniz.

Semt servisleri kaldırıldı, Güvenpark'a servisler var yalnızca. Sıhhiye köprüsünden Beytepe'ye ulaşımı sağlayan 230 hat numaralı EGO seferi de kaldırıldı, yalnızca kampüsten Beysukent metrosuna ulaşımı sağlayan ve metrodan da tekrar kampüse dönen 130 hat numaralı otobüsler var; gündüz ders başlangıcı ve akşam ders çıkışı saatlerinde çoooook uzun kuyruklar olabilir, belirtmem lazım.

İlk aklıma gelenler bunlar oldu. Başka bir şey olursa sorabilirsiniz, bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim. :)

Back
X