Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2003 yılında evlendim.2009 yılında kendi maddi gücümle ev aldım,birde 2007 yılında aldıgım arabam var.eşimin herhangi bir borcundan dolayı(vergi,3.şahıslar)kefil olmadıgım halde benim mallarıma haciz konulabilir mi?eger konulabiliyorsa her ihtimale karşı bu olay olmadan tedbir koydurabilirmiyim?
herkesin borcu kendini ilgilendirir....işim gereği gayrimenkullere haciz işliyorum...haciz müzekkeresinde sadece borçlu ile kefillerin isimleri geçtiği için onların mallarına haciz konuyor....hatta bazen mal kaçırmak isteyenler mallarını eşlerinin üstüne yapıyorlar ki ilerde haciz müzekkeresi geldiğinde mal kaydı çıkmasınki haciz işlenmesin...gayrimenkuller için durum bu ama ev eşyaları için ne olur bilemiyorum...
sizin üzerine kayıtlı eviniz ve arabanıza haciz konulamaz. konulabilmesi için kefil olmanız gerekir. müşterek eve ise gelip haciz yapabilirler. eşyalarınıza el koyabilirler.
mesajını şimdi gördüm özelden mesaj yazamıyorum...50 tane olmadığı için...şimdi borçlu borcunu ödemezse kefillere ödettirilir...kefilde ödemezse haciz müzekkereleri başlar...müzekkerede borluymuş kefilmiş bakılmaksızın kimin neyi varsa haciz konur...yalnız haczin kalkması için kısmi borç ödeyerek bazı gayrimenkullerdeki hacizlerin kalkması mümkün....kefil ve borçlu değilsen senin evine haciz konamaz....kimsede haciz koyduramaz....